Nexusidlo Napisano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 3 godziny temu, marwin napisał: @Nexusidlo Jaka jest zaleta CD z 1.75% nad Saving Account z 1.70%, poza oczywistym 0.05%? Jaki bank taki dobry? Chase mi oferuje zawrotne 0.01% i patrzyłem na WF to podobna stawkę mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 5 minut temu, Nexusidlo napisał: Jaki bank taki dobry? Chase mi oferuje zawrotne 0.01% i patrzyłem na WF to podobna stawkę mieli Capital One ma taką opcję: https://www.capitalone.com/bank/savings-accounts/online-performance-savings-account/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwin Napisano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 3 godziny temu, Nexusidlo napisał: Jaki bank taki dobry? Chase mi oferuje zawrotne 0.01% i patrzyłem na WF to podobna stawkę mieli American Express Bank. Z reguly rowniez Discovery Bank ma podobne oprocentowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 25 minut temu, marwin napisał: American Express Bank. Nawet nie wiedziałam że jest coś takiego. Człowiek się całe życie uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Sądząc po dekoracji pracowej wnęki kuchennej - sezon na girl scout cookies należy uznać za rozpoczęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 3 godziny temu, mola napisał: sezon na girl scout cookies należy uznać za rozpoczęty To się u mnie w robocie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 U nas juz sprzedaja. Ja akurat nie parzepadam. Ale chyba najczesciej slysze jakie to thin mints sa wspaniale. A ze ja nie lubie mienty to az mi carki przechodza . Ale jak lubicie to smacznego zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 34 minuty temu, pelasia napisał: U nas juz sprzedaja. Ja akurat nie parzepadam. Ale chyba najczesciej slysze jakie to thin mints sa wspaniale. A ze ja nie lubie mienty to az mi carki przechodza Osobiście ich nie cierpię ale kupuję bo nie wypada nie kupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 5 minut temu, Jackie napisał: Osobiście ich nie cierpię ale kupuję bo nie wypada nie kupić Chyba jak wszyscy. Słabe są jak nie wiem, ale ponieważ to "girls scouts" to trzeba kupić... Kończy się tak że próbują to upychać po ludziach rodzice... Powiedziałem córce żeby zapomniała o girl scouts bo ja nie będę ludziom tego gówna wpychał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 11 minut temu, Jackie napisał: Osobiście ich nie cierpię ale kupuję bo nie wypada nie kupić Lepsze girls scout cookies niż boy scout popcorn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi