KrysiaK Napisano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Child Protective Services zjawi sie na wywiad, kiedy to zalezy z jakim "speed" pracuja i co jest w raporcie policji. Na 99.9% po tej jednej wizycie Child Protective Services sprawe zamknie. Tak jak katlia napisala, Twoj "syf" to nic w porownaniu co mozna zobaczyc w amerykanskich domach. Zeby sie mniej denerwowac mozesz wziasc z policji kopie raportu, zeby wiedziec co tam napisali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Dzięki, trochę mnie uspokoiliscie.... a męża zamorduje za te akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 35 minut temu, MeganMarkle napisał: Dzięki, trochę mnie uspokoiliscie.... a męża zamorduje za te akcje A więc pójdziesz siedzieć any way. Zrobimy składkę na cebulę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 U nas znów kręcą "Fargo", mąż cyknął kilka zdjęć z planu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barnclose Napisano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Pierwszy sezon Fargo byl swietny. Ciekawe jaki bedzie nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 U nas jednego roku jakis film tarantino krecili. Dostalismy kartke w drzwiach, ze nasza ulica bedzie zamknieta na jeden dzien (oczywiscie otwarta dla mieszkajacych). Pamietam sniezyca byla a oni krecili przed moim domem. Stalam w kuchni i staralam sie cos wychwycic ale po paru minutach znudzilo mi sie. Samochod im utknal w sniegu i starali sie go wypchac. Ale ogolnie cala zaloga super fajna. Moj samochod tez troche utknal w sniegu przed moim domem i zaoferowali sie z pomoca. A ze mam dosc duzy "driveway", to podziekowalam, bo moj nie musial mi centralnie pod drzwiami stac, wazne ze na mej ziemi Do dzis nie wiem jaki to film byl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 1 godzinę temu, barnclose napisał: Pierwszy sezon Fargo byl swietny. Ciekawe jaki bedzie nowy Będzie Chris Rock (widzieliśmy na własne oczy) i te trochę mniej ładne (8/10) domy w Oak Park Póki co kręcą na Euclid/Randolph, bardzo mi nie na rękę bo muszę zmieniać ulubioną trasę do pracy. 1 godzinę temu, pelasia napisał: U nas jednego roku jakis film tarantino krecili. Dostalismy kartke w drzwiach, ze nasza ulica bedzie zamknieta na jeden dzien (oczywiscie otwarta dla mieszkajacych). Pamietam sniezyca byla a oni krecili przed moim domem. Stalam w kuchni i staralam sie cos wychwycic ale po paru minutach znudzilo mi sie. Samochod im utknal w sniegu i starali sie go wypchac. Ale ogolnie cala zaloga super fajna. Moj samochod tez troche utknal w sniegu przed moim domem i zaoferowali sie z pomoca. A ze mam dosc duzy "driveway", to podziekowalam, bo moj nie musial mi centralnie pod drzwiami stac, wazne ze na mej ziemi Do dzis nie wiem jaki to film byl. "Hateful Eight"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 11 godzin temu, Jackie napisał: "Hateful Eight"? Nie mam pojecia ale troche po necie podlubie to moze na jakis trop wpadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Mam male pytanko, czy moze ktos polecic jakas fajna ksiazke ( mountain guide) o naszych tatrach. Mamy zamiar sie wybrac w tym roku i szukam jakies ksiazki informacyjnej i za zadne skarby znalesc nie moge. Moze jakis dobry tytul polecicie, anoz cos na amazonie znajde. Jak czytam w necie to mam wrazenie, ze sie bardziej zakrecam niz rozkrecam w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Dnia 10.02.2020 o 01:20, MeganMarkle napisał: OMG nastraszyłeś mnie jeszcze bardziej . Ale przekaże staremu żeby się nie oddalał od huśtawek za bardzo... co za kraj O.O a ja podobno nadopiekuńcza jestem że wszędzie za nią biegam po placu zabaw... ech moj menago zostawil prawie 3 letnia coreczke na karuzeli aby sie sama pobawila [ Redwood City kolo SF], a sam gadal przez telefon poza takim mini placem zabaw. Tak sie wkrecil w rozmowe, ze nawet nie zauwazyl funkcjonariuszki policji, ktora sie zainteresowala samym dzieckiem na placu zabaw. Gdy zauwazyl, ze dziecko jest obok policji wszedl na plac zabaw do dziecka.... i podszedl, ale dwojka policjantow mu nie pozwolila...bo niby kim pan jest ? malo tego...nie mial ze soba nic, zadnego ID, mieszkal doslownie pol bloku od calego miejsca... zaczelo sie: are u a father ? policja musiala to sprawdzic. moj mengao wyglada srednio......dluga broda, zaspany wiecznie, z wyksztalcnia elektronik, ciagle uje....na bluzka..... do typowego bezdomnego w zasadzie 1 krok.....to postawilo policje w niepewnosc..... policja postanowila sprawdzic kto to jest, jako, ze przedstawial sie jako ojciec.... zona w pracy, w domu elektornika, kabelki, itp, policja oslupiala jak mozna zyc w takich warunkach [ on sam sie z tego smieje ], zonie to nie przeszkadzalo... uratowaly go rodzinne zdjecia w domu z coreczka, ktore tam gdzies staly....dali im spokoj.... skocnzylo sie na codziennych odwiedzinach policji...[ powiedzial, ze ok miesiaca ]...pukanie do drzwi, radiowoz kolo domu...powiedzial, ze sasiedzi wzieli ich za patologicza rodzine.... zadnego wiezienia czy innej kary.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi