katlia Napisano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 36 minut temu, mcpear napisał: Bardzo mnie zdziwiła. A mnie nie. Tylko Biden ma silne poparcie wsrod Afro Amerykanow. Bez nich, zaden z tych kandydatow nie ma szansy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 (edytowane) 17 godzin temu, mcpear napisał: Bardzo mnie zdziwiła. Oznacza to w sumie, że demokraci nie na żarty wystraszyli się Berniego. Biden osiągnął dużo lepszy wynik w SC niż spodziewałem się. Klobuchar też się dziś wycofała. Biden Pete'a chyba na Vice nie weźmie - chociaż dzisiaj to wszystko możliwe. On raczej weźmie Klobuchar o ile będzie brał z runnerów. Ja od razu pomyślałam że Klobuchar zrezygnowała teraz i od razu poparła Bidena bo liczy na VP. Ktokolwiek z Demokratów chce wygrać musi wziąć na VP kobietę, najlepiej niebiałą. Dla Sandersa moderate, dla Bidena progressive (ale bez szaleństw). Edytowane 3 Marca 2020 przez Jackie zmiana słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Rozumiem, że wykluczasz tym ostatnim nawiasem AOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Albo moze Stacey Abrams? Ona robi wrazenie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 12 godzin temu, mcpear napisał: Rozumiem, że wykluczasz tym ostatnim nawiasem AOC Sądzę że AOC jeszcze namiesza w polityce, ale jest młoda, dość agresywna i tak jak @katlia sądzę że Stacy Abrams lub osoba jej pokroju byłaby lepsza, w zasadzie tak dla Sandersa jak i Bidena. To tylko moja opinia i niewiele znaczy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 13 godzin temu, mcpear napisał: Rozumiem, że wykluczasz tym ostatnim nawiasem AOC Niestety - ktokolwiek jest strategiem Bidena bedzie ja widzial jako zbyt radykalna - niestety. Patrzac na to wszystko zaczalem uwazac ze jedyna szansa na pokonanie Trumpa jest Sanders - bo on jako jedyny oferuja jakiekolwiek zmiany - ktorych przynajmniej mlodsza czesc spoleczenstwa - oczekuje. Jedyna zaleta Bidena jest to ze nie jest Trumpem - a to znacznie za malo zeby wygrac. Jezeli Biden zostanie kandydatem demokratow to jestesmy f****ed. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 47 minut temu, kzielu napisał: Niestety - ktokolwiek jest strategiem Bidena bedzie ja widzial jako zbyt radykalna - niestety. No niestety, nie jest nam pisane widzieć i słyszeć debatę w której AOC skutecznie rozrywa dupsko obecnemu VP 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 51 minutes ago, Jackie said: No niestety, nie jest nam pisane widzieć i słyszeć debatę w której AOC skutecznie rozrywa dupsko obecnemu VP To i tak by sie nie wydarzylo. Przeciez on nie moglby tak sam z kobieta na scenie byc. Potrzebowalby Zony na mownicy. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 2 godziny temu, Jackie napisał: Sądzę że AOC jeszcze namiesza w polityce, ale jest młoda, dość agresywna Lubie ja. Ale ona ma za malo doswiadczenia. Dajmy jej jakies 8 lat w kongresie. Tak samo jak Pete Buttigieg. Ciekawy kandydat, super inteligentny. Ale za malo doswiadczenia, zero w kongresie i na poziomie stanowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 taaaaa. Przykład PDT pokazuje że doświadczenie w kongresie i na poziomie stanowym jest warunkiem nieodzownym - bez niego ani rusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi