ROB7 Napisano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) (cos co mialo byc linkiem) Edytowane 7 Maja 2020 przez kzielu Przestan postowac kompletne bzdury, w dodatku "tlumaczone translatorem google"" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROB7 Napisano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) https://www.forumpolska.online/post/trump?fbclid=IwAR2TqV8RsK_r3jONb4pjQA14tdNsU7EMWpQgVJD_vFbk3SDQLqeZpmC24Hg Edytowane 7 Maja 2020 przez andyopole Przestan spamowac, prosze. Tego nie da sie czytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 o krasnoludkach zapomnieli w tych pozwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROB7 Napisano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 https://ktla.com/news/nationworld/justice-department-dropping-criminal-case-against-michael-flynn-trumps-1st-national-security-adviser/?fbclid=IwAR2q0oahUIOMhlix6kydy8vOP4ZLhwBMLybpqdHfskTlEsp0cwYmRUDros0 Usuwacie wszystko co jest niewygodne dla lewakow i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 11 minut temu, ROB7 napisał: https://ktla.com/news/nationworld/justice-department-dropping-criminal-case-against-michael-flynn-trumps-1st-national-security-adviser/?fbclid=IwAR2q0oahUIOMhlix6kydy8vOP4ZLhwBMLybpqdHfskTlEsp0cwYmRUDros0 Usuwacie wszystko co jest niewygodne dla lewakow i tyle. Ziew. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Miałem kiedyś takiego znajomka, absolwenta WUMLu. Wypisz, wymaluj, podobny folklor. Edytowane 8 Maja 2020 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gusia21 Napisano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Hej, mam pytanie... Czy może są jakieś nowe informacje w sprawie otwarcia granic USA dla turystów? Do kiedy obowiązuje obecne zamknięcie granic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 24 minuty temu, Gusia21 napisał: Hej, mam pytanie... Czy może są jakieś nowe informacje w sprawie otwarcia granic USA dla turystów? Do kiedy obowiązuje obecne zamknięcie granic? Nie ma zadnych informacji na temat otwarcia granic, i nikt nie wie jak dlugo zamkniecie bedzie trwalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Teoretycznie okazuje się granice dla turystów nie są zamknięte. Zostałem ostatnio sprostowany i posprawdzałem stan faktyczny. Zakaz wjazdu obejmuje tylko turystów, którzy w ostatnich 14 dniach przebywali na terenie: Chin, Iranu, UK, Irlandii i krajów strefy Schengen. Jesli ostatnie 14 dni przebywałaś "gdzie indziej" to możesz bez problemu wlecieć na wizie imigracyjnej lub nieimigracyjnej. Problem jest, że jako mieszkańcowi Polski mogą Tobie nie pozwolić wlecieć "gdzie indziej" na te 14 dni. Ale z punktu widzenia USA wcale Tobie granicy nie zamknęli - możesz wlecieć tylko masz wpierw 14 dni odbyć "kwarantannę" poza USA i poza "zadżumionym" obszarem. Oprócz tego są restrykcje na przejściach drogowych, które są otwarte tylko dla "essential travelers". Nie ma przesłuchów, kiedy zostaną otwarte. Chyba nawet spekulacji nie widziałem na ten temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Otwieranie granic to slabo widze bo ich zamkniecie jest jednym z glownym punktow historyjki opowiadanej przez prezydenta jak to on swietnie sobie z Covidem poradzil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi