rzecze1 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 A jeśli już jesteśmy przy dowcipach... to mem z wiosny... ale jeszcze bardziej aktualny dzisiaj!.... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 1 hour ago, andyopole said: Albo Chloroxem czy innym Lysolem.... pozostaje życzyć zdrowia pajacoei i niech już idzie na emeryturę gdy wyzdrowieje. enema z chlorkiem dla prezydenta, i po covidzie. sam to sugerowal. Ja tam nie wierze ze jest chory. To jest manewr przerazonej kapmanii. Schowaja go na 2 tygodnie, a w miedzyczasie obywatele zapomnieja troche o tej debacie w ktorej sie tak skompromitowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz007 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 enema z chlorkiem dla prezydenta, i po covidzie. sam to sugerowal. Ja tam nie wierze ze jest chory. To jest manewr przerazonej kapmanii. Schowaja go na 2 tygodnie, a w miedzyczasie obywatele zapomnieja troche o tej debacie w ktorej sie tak skompromitowal.Całkiem możliwe że nawet nie na dwa tygodnie . Może czasem wyjść już w przyszłym tyg uzdrowiony i dawał by tym sygnał (As z rękawa na śpiącego Joe )podejrzewam dość mocny że tylko on się nadaje na to stanowisko bo ma końskie zdrowe i nawet chiński wirus go nie przemoże na tej funkcji. Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Rozumiem tych co nie wierza w chorobę - trudno wierzyć gościowi, który codziennie stale i notorycznie kłamie. Myślę żę jakby kłamał i chciał się schować to wymyśliłby inną chorobę na 2 tygodnie aby odsunąć się od debaty a nie COVID-19 Nie chcę osądzać tego, ale uważam że choroba jest bardziej "wbrew" niż "na rękę" dla PDT. Podczas debaty robił co mógł aby zdeprecjonować znaczenie pandemii - teraz już tego nie uniknie w kolejnych debatach o ile ta 15ego będzie miała miejsce. PDT zyskuje przez kontakty bezpośrednie z wyborcami - jego wiece, debaty i wystąpienia to tak na serio największa szansa do odrobienia strat (o ile takowe w kluczowych stanach: FL, PA w ogóle istnieją). Uziemienie gościa niestety powoduje, że tych spotkań nie będzie. Sztabowcy raczej rwią włosy z głowy dzisiaj. To, że FLOTUS też jest stestowana pozytywnie gra na jego korzyść - uniknie wszelkich oskarżeń, że z Melanią to papierowe małżeństwo. Myślę, że jeśli gdzieś oszukuje w tej całej chorobie to prędzej na testach Melanii (aczkolwiek też wydaje mi się to mało prawdopodobne), która może tylko zgodziła się wizerunkowo powiedzieć że ma wynik pozytywny. A VPMP? Debata z KH w środę. Współczuję mu mówiąc szczerze. KH ma szansę na niezłe show. Chyba kupię popcorn i sodę / pop / coke Tę dębatę zamierzam obejrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz007 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Jeszcze tak w formie żartu bo nie mogę się przestać śmiać z tego Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 (edytowane) 47 minutes ago, mcpear said: Nie chcę osądzać tego, ale uważam że choroba jest bardziej "wbrew" niż "na rękę" dla PDT. Podczas debaty robił co mógł aby zdeprecjonować znaczenie pandemii - teraz już tego nie uniknie w kolejnych debatach o ile ta 15ego będzie miała miejsce. Fakt. Ale zobacz: nikt juz nie mowi o jego podatkach ani o prosbie do Proud Boys "stand by" itp. Teraz wszyscy rozmawiaja jak wazna jest jego choroba, bo on jest taki wazny. Ton dziennikarzy dyskutujacych o trumpie jest zupelnie inny. A to jest na reke dla kampanii. Edytowane 2 Października 2020 przez katlia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Tez mam mieszane uczucia - w sumie podsumowuje obecny stan polityki - ze obywatele kwestionuja ogolno dostepne informacje na temat stanu zdrowia prezydenta - ale jak z dwa (lata ?) temu byl w "perfect health" czy jak tam dokladnie to opisali bo jego badaniach w Walter Reed, to trudno teraz we wszystko wierzyc. Mysle ze to jakas rozpaczliwa deska ratunku dla ewidetnie tonacej kampanii - a nawet jak nie to beda mocno kombinowac zeby cos takiego z tego wyszlo - aczkolwiek cos sensownego tylko sie da ukleic dla tych zupelnie nie myslacych bo idioty wiekszego chyba z siebie zrobic nie mogl - z dostepem do testow ktory ma. Slabo tylko ze poki co ma mild symptoms (jezeli to prawda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Właśnie wpadl do mnie nasz vce president z informacją ze Trump w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 2 minutes ago, andyopole said: Właśnie wpadl do mnie nasz vce president z informacją ze Trump w szpitalu. Na testy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Właśnie czytam newsy na internetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi