pelasia Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 5 hours ago, katlia said: Mialam wrazenie ze wynegocjowala nowy postnup wkrotce po wygraniu prezydentury. Bardzo korzystnie, podobno, w porownaniu z oryginalnym prenup, zwlaszcza kiedy wyszly na jaw pussygate, Stormy Daniels, prostytutki itp. Napewno postnup wymagal ze zostanie z nim przynajmniej do 2024... bo on napewno nie przewidzial ze nie wygra re-election. Ja uwazam, ze Melania nie odejdzie od niego. Po co? Napewno dostanie wiecej jezeli z nim zostanie a i tak spia w oddzielnych sypialniach, w ciagu dnia on bedzie na polach golfowych, wiec duzo nie beda sie widziec nawet mieszkajac "razem." A Mara Lago jest na tyle duze ze Melania moze miec caly harem kochankow ktorych donald nawet nie zauwazy. Zwlaszcza jezeli wsadza go do ciupy. (It won't happen, but a girl can dream.) Tez mi się tak wydaje. Ich małżeństwo to fikcja, ale nie ma sensu się rozwodzić. Ta prezydentura jej była nie na rękę, bo musiała się z nim publicznie pokazywać, ale teraz wszystko wróci do czasów z przed. Będą mieć oddzielne piętra, jeśli wogóle będą w tym samym budynku lub mieście, widzieć się nie muszą i nikt się o kasę nie będzie użerać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 (edytowane) On 1/10/2021 at 6:06 AM, mcpear said: Ale to są wróżenia z fusów. Z ręką na sercu przyznaj się czy w 2016 po porażce Hilary obstawiałeś, że tym kto wygra prawybory w 2020 i co więcej wygra wybory będzie Joe Biden? W życiu! Myślałem, że jest spalony po tym jak się przyczepiono do jego „creepy grandpa touch” jeszcze w końcówce kadencji Obamy.... ...parę lat później, gdy znowu coś podobnego wypłynęło, a „hashtag me too” był w pełnym rozkwicie, w najśmielszych wyobrażeniach nie widziałem go jako kogoś kto będzie mieć jakąkolwiek szansę w prawyborach liberalnej i nowoczesnej skądinąd partii... Życie zweryfikowało moje naiwne wyobrażenia - obóz trumpowski nie był w pozycji aby go z tej strony atakować, bo Trump był jeszcze gorszy, a liberałowie pod tym względem okazali się wyjątkowo giętcy - old, creepy white dude is fine as long as he says what we want to hear!... Okazało się to z politycznego punktu widzenia skuteczne, co akurat Demokratom trzeba przyznać. Zostało w ich partii jeszcze trochę machiavellizmu. Zatem absolutnie, wszystko na 2024 to wróżenie z fusów. Ale w moich fusach - jako wygranego primaries nadal widzę Pence’a. Edytowane 11 Stycznia 2021 przez rzecze1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Kto potrzebuje prezydencki pardon? Cena: tylko $2M. https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/us-news/2021/jan/17/rudy-giuliani-associate-john-kiriakou-trump-pardon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/proclamation-terminating-restrictions-entry-certain-travelers-schengen-area-united-kingdom-republic-ireland-brazil/ tl;dr terminated effective at 12:01 a.m. eastern standard time on January 26, 2021 Proclamation 9993 of March 11, 2020 (Suspension of Entry as Immigrants and Nonimmigrants of Certain Additional Persons Who Pose a Risk of Transmitting 2019 Novel Coronavirus) Proclamation 9996 of March 14, 2020 (Suspension of Entry as Immigrants and Nonimmigrants of Certain Additional Persons Who Pose a Risk of Transmitting 2019 Novel Coronavirus) Proclamation 10041 of May 24, 2020 (Suspension of Entry as Immigrants and Nonimmigrants of Certain Additional Persons Who Pose a Risk of Transmitting 2019 Novel Coronavirus) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Just now, Xarthisius said: https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/proclamation-terminating-restrictions-entry-certain-travelers-schengen-area-united-kingdom-republic-ireland-brazil/ tl;dr terminated effective at 12:01 a.m. eastern standard time on January 26, 2021 Proclamation 9993 of March 11, 2020 (Suspension of Entry as Immigrants and Nonimmigrants of Certain Additional Persons Who Pose a Risk of Transmitting 2019 Novel Coronavirus) Proclamation 9996 of March 14, 2020 (Suspension of Entry as Immigrants and Nonimmigrants of Certain Additional Persons Who Pose a Risk of Transmitting 2019 Novel Coronavirus) Proclamation 10041 of May 24, 2020 (Suspension of Entry as Immigrants and Nonimmigrants of Certain Additional Persons Who Pose a Risk of Transmitting 2019 Novel Coronavirus) Warto w tym kontekscie dodac tego tweeta: czyli to co zamierza nowa administracja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marta246 Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 7 godzin temu, Xarthisius napisał: Warto w tym kontekscie dodac tego tweeta: czyli to co zamierza nowa administracja... WOW!!! Czyli nic z tego? Dalej nie będzie można lecieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 4 hours ago, marta246 said: WOW!!! Czyli nic z tego? Dalej nie będzie można lecieć.... No zobaczymy. To, ze sobie jakas Pani "cwitla" jeszcze policy nie czyni. A swoja droga nowa administracja miala nie wydawac rozporzadzen przez Twittera, bo Tak Trump robil i to jest be... Nawet do inauguracji nie wytrwali w tym postanowieniu noworocznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 3 hours ago, Xarthisius said: A swoja droga nowa administracja miala nie wydawac rozporzadzen przez Twittera, bo Tak Trump robil i to jest be... Nawet do inauguracji nie wytrwali w tym postanowieniu noworocznym Zupelnie mnie to NIE dziwi. Chcac nie chcac social media to jest metoda komunikacji w 21m wieku. Jezeli administracja chce miec kontakt z publicznoscia to powinna uzywac social media tak samo jak press releases i press briefings. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 21 minut temu, katlia napisał: Zupelnie mnie to NIE dziwi. Chcac nie chcac social media to jest metoda komunikacji w 21m wieku. Jezeli administracja chce miec kontakt z publicznoscia to powinna uzywac social media tak samo jak press releases i press briefings. OK. Mozna wrzucic na TT jakas opinie na temat politycznego rywala ale oglaszac decyzje panstwowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 1 hour ago, katlia said: Zupelnie mnie to NIE dziwi. Chcac nie chcac social media to jest metoda komunikacji w 21m wieku. Jezeli administracja chce miec kontakt z publicznoscia to powinna uzywac social media tak samo jak press releases i press briefings. Mnie tez nie dziwi, ale ja nie spedzilem ostatnich 4 lat twierdzac, ze oglaszanie decyzji na twiterze to upadek moralny i zachowanie ponizej godnosci urzedu prezydenta i ze jak nasz prawdziwy Maz Stanu przyjdzie i przywroci pokoj we Wszechswiecie to my nie bedziemy tak robic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi