andyopole Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 28 minut temu, Xarthisius napisał: Nie postuj 3 razy tego samego w roznych watkach. Daj szanse komus odpowiedziec... A nie mówiłem? Można otworzyć 50 dedykowanych wątków a suweren i tak swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 1 godzinę temu, panlukasz napisał: Czesc, tez zostalem wylosowany z nr 31k. Chce sie upewnic w sprawie wypelnienia wniosku ds260, otoz czy mam tlumaczyc na angielski nazwy moich pracodawcow, nazwe szkoly itp. czy wpisywac nazwy polskie? Bez polskich znakow oczywiscie. Prosimy o zdawanie pytań związanych z wygraną w loterii w osobnym wątku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panlukasz Napisano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Czesc. Chce sie upewnic w sprawie wypelnienia wniosku ds260, otoz czy mam tlumaczyc na angielski nazwy moich pracodawcow, nazwe szkoly itp. czy wpisywac nazwy polskie? Bez polskich znakow oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 49 minut temu, panlukasz napisał: Czesc. Chce sie upewnic w sprawie wypelnienia wniosku ds260, otoz czy mam tlumaczyc na angielski nazwy moich pracodawcow, nazwe szkoly itp. czy wpisywac nazwy polskie? Bez polskich znakow oczywiscie. Masz je tłumaczyć na j.angielski. I proszę zadawaj pytanie w innym temacie, Jackie podała linka do tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panlukasz Napisano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 (edytowane) Czesc. Moglby mi to ktos przetlumaczyc, bo nie wiem jak to wpisac w ds260 "liceum profilowane w Zespole Szkół Zawodowych im. Jana Ruszkowskiego" Edytowane 11 Maja 2019 przez panlukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 4 godziny temu, panlukasz napisał: Czesc. Moglby mi to ktos przetlumaczyc, bo nie wiem jak to wpisac w ds260 "liceum profilowane w Zespole Szkół Zawodowych im. Jana Ruszkowskiego" Nikt w USA nie wie co to znaczy "liceum profilowane w Zespole Szkół Zawodowych" Na miejscu gdzie pytaja o high school/secondary education pisz Liceum Jana Ruszkowskiego albo Liceum Ruszkowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 4 godziny temu, panlukasz napisał: Czesc. Moglby mi to ktos przetlumaczyc, bo nie wiem jak to wpisac w ds260 "liceum profilowane w Zespole Szkół Zawodowych im. Jana Ruszkowskiego" Ważne że masz papier na srednie wykształcenie, jeśli spełnia wymagania wizowe dokładność tłumaczenia ma znaczenie drugorzędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paan Napisano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Witam, mam pytanie , we wniosku ds 260 na ostatniej stronie jest pytanie czy ktoś pomagał w wypełnieniu aplikacji? Wypełniam dla 3,5 rocznej córki , czy mam zaznaczyć że tak i wpisać swoje dane jako osoby która pomagała i stopień pokrewieństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 33 minuty temu, paan napisał: Witam, mam pytanie , we wniosku ds 260 na ostatniej stronie jest pytanie czy ktoś pomagał w wypełnieniu aplikacji? Wypełniam dla 3,5 rocznej córki , czy mam zaznaczyć że tak i wpisać swoje dane jako osoby która pomagała i stopień pokrewieństwa? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawex1972 Napisano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Proszę o podpowiedź. Co wpisać w pytaniu : Czy posiadasz wszystkie szczepienia wymagane prawem USA?? Czytając forum niektórzy mówią ,że najlepiej zrobić badania i szczepienia przed samym interview ponieważ wiza ma ważność 6 miesięcy od daty badań lekarskich. Czy należy wpisać w okienku ( dodatkowe informacje ) , że zrobię wymagane szczepienia po ustaleniu terminu interview ?? ( Bo przecież nie wiadomo czy w ogóle zaproszą mnie na rozmowę z numerem 23 xxx ) I jak myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi