andyopole Napisano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Nie znam się na ds260 ale każda aplikacja dopóty, dopóki nie zostanie wypełniona do końca to zawsze będzie "incomplete". ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 7 hours ago, danbro0 said: czy to będzie miało wpływ na wypełnienie tego wniosku w późniejszym terminie? Chodzi mi czy on się czasem nie zamknie sam Nie bedzie. Nic sie samo nie zamknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawex1972 Napisano 20 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Mam takie pytanie. Znajomy wygrał losowanie, jest kawalerem i chciałby dopisać do wniosku DS 260 swoją narzeczoną. Czy to będzie poprawnie? Chodzi mi o to czy jednak przed wpisaniem we wniosek musi zawrzeć z nią małżeństwo? Jak to zrobić by ona też dostała zieloną kartę jako narzeczona lub świeżo upieczona żona? Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 20 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Żeby dopisać ją do wniosku, to najpierw musi się z nią ożenić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawex1972 Napisano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 I jeżeli można prosić o podpowiedz kolejną dla tego samego kolegi. Wczoraj wzieli ślub cywilny na szybko i pytanie jest takie, czy wystarczy dopisac nową żonę w swoim wniosku, ?? Bo ona wczesniej z wiadomych powodów nie była zgłoszona do loterii i KCC nie udostępnił dla niej formularza DS260 . Sądzę, że tak jak wszyscy żona musi złożyć również osobny wniosek DS260 tak samo jak główny wylosowany. Czy trzeba do nich zadzwonić by KCC umożliwił jej złożenie wniosku DS 260 >>?? Wydaje mi się ,że samo dopisanie jej do wniosku męża nic nie da, bo dopisanie to nie jest wniosek DS 260. Jak to ogarnąć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 z tego co pamietam, tam jest jakis guzik add new spouse.. a pozniej czekac. zadnego extra kontaktu z kcc nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz8822 Napisano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 Have any of your U.S. visas ever been cancelled or revoked Czy jeśli moja pierwsza visa turystyczna którą dostałem na rok po prostu straciła ważność to czy odpowiadam tak czy nie na to pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 (edytowane) 18 minutes ago, tomasz8822 said: Have any of your U.S. visas ever been cancelled or revoked Czy jeśli moja pierwsza visa turystyczna którą dostałem na rok po prostu straciła ważność to czy odpowiadam tak czy nie na to pytanie? expired != "cancelled or revoked" Edytowane 27 Maja 2022 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianq Napisano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 1 godzinę temu, Xarthisius napisał: expired != "cancelled or revoked" Jesteś pewny? Ja to zawsze interpretowałem że wiza która wygasła bo była czasowa nie została anulowana ani unieważniona. Wg mnie jedno drugiemu nie równe. W mojej ocenie w tym pytaniu chodzi o to czy z przyczyn innych niz samo wygaśnięcie wizy była ona unieważniona lub anulowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2022 I to właśnie @Xarthisius napisał. Operator "!=" czyta się "jest nie równe". Czyli napisał: expired TO NIE TO SAMO CO "cancelled or revoked" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi