Dudus86 Napisano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 " Nieznajomość prawa szkodzi" https://finanse.wp.pl/ruch-bezwizowy-moze-mylic-historia-pani-ewy-pokazuje-ze-nie-kazdy-wjedzie-tam-bez-problemu-6469694016374913a Myślicie, że będzie więcej takich przypadków??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 13 minut temu, Dudus86 napisał: " Nieznajomość prawa szkodzi" https://finanse.wp.pl/ruch-bezwizowy-moze-mylic-historia-pani-ewy-pokazuje-ze-nie-kazdy-wjedzie-tam-bez-problemu-6469694016374913a Myślicie, że będzie więcej takich przypadków??? Jakie feel good story. Pani nie dosc ze malo rozgarnieta to ewidentnie sklamala na deklaracji ESTA.... Ban za misrep a nie tylko za przesiedzenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 "Przy rejestracji w systemie powinniśmy posiadać bilety powrotne lub na dalszą część wyjazdu z datą opuszczenia Stanów." Serio bilet kupujemy najpierw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 5 minut temu, cee napisał: "Przy rejestracji w systemie powinniśmy posiadać bilety powrotne lub na dalszą część wyjazdu z datą opuszczenia Stanów." Serio bilet kupujemy najpierw ? A to nie jest tak, że przy rozmowie z na granicy trzeba mieć bilet powrotny w ręce i na zapytanie imigracyjnego pokazać, że jest odpowiednia rezerwacja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 A to nie jest tak, że przy rozmowie z na granicy trzeba mieć bilet powrotny w ręce i na zapytanie imigracyjnego pokazać, że jest odpowiednia rezerwacja? Na granicy przy wjeździe jak najbardziej, ale przy wypełnianiu wniosku esta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 2 minuty temu, cee napisał: 3 minuty temu, mola napisał: A to nie jest tak, że przy rozmowie z na granicy trzeba mieć bilet powrotny w ręce i na zapytanie imigracyjnego pokazać, że jest odpowiednia rezerwacja? Na granicy przy wjeździe jak najbardziej, ale przy wypełnianiu wniosku esta ? Też mi się wydaje mi się, ze autorzy artykułu coś źle zinterpretowali zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Też mi się wydaje mi się, ze autorzy artykułu coś źle zinterpretowali zasady. Takie to te źródła wiarygodne i ich informacje nie chce mi się szukać tej pani na fejsie i sprawdzić czy całą sprawa nie śmierdzi czymś innym, jak pierwsza podróż w VWP Jest temat, klikbajty działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 41 minut temu, cee napisał: nie chce mi się szukać tej pani na fejsie Nietrudno ją znaleźć Teraz jest obrażona bo wiele komentarzy jest nie po jej myśli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Pierwsza ofiara posła Marka Suskiego, który stwierdził, że ruch bezwizowy to duża ulga dla Polaków nielegalnie przebywających w USA a którzy nie mogą odwiedzić Polski. Po wprowadzeniu ruchu bezwizowego mogą oni spokojnie wrócić do Polski na krótko wiedząc, że już nie potrzebują wizy aby wrócić do USA. (nie mogę znaleźć linka - była to wypowiedź jeszcze sprzed otwarcia ruchu wizowego) - ktoś mu uwierzył a teraz wyzywa, że to ściema. Jeden podatnik w Polsce więcej 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 17 minut temu, mcpear napisał: Pierwsza ofiara posła Marka Suskiego, który stwierdził, że ruch bezwizowy to duża ulga dla Polaków nielegalnie przebywających w USA a którzy nie mogą odwiedzić Polski. Po wprowadzeniu ruchu bezwizowego mogą oni spokojnie wrócić do Polski na krótko wiedząc, że już nie potrzebują wizy aby wrócić do USA. (nie mogę znaleźć linka - była to wypowiedź jeszcze sprzed otwarcia ruchu wizowego) - ktoś mu uwierzył a teraz wyzywa, że to ściema. Jeden podatnik w Polsce więcej Ty tak na Posla Rzeczypospolitej Suskiego nie pyskuj. Niedlugo trzeba mu bedzie poszukac roboty przy azbescie bo w Polsce nikt tego idioty nie zatrudni. Przepraszam wszystkich idiotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi