Skocz do zawartości

Ulubione Seriale

Jackie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

"YANKEE" z netflix. Gra aktorska może nie powala, ale sam serial mnie wciągnął. Może to przez chęć nauki spanish
Na hbo US dostępny jest chyba od mają "slepnac od świateł"

• 2 miesiące później...

• Odpowiedzi 548
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

A jak właśnie skończyłam drugi sezon "MIndhunter" i jestem chora na myśl że mogą go nie kontynuować (coś tam podobno w trawie piszczy że Netflix nie przedłuży kontraktu z Fincherem.) 

@katlia widziałaś ile nominacji do Emmy ma Fleabag? :D Osobiście uważam że pierwszy odcinek drugiego sezonu to majstersztyk. Mój mąż żałuje że sam tego odcinka nie napisał ;) 

Napisano
2 godziny temu, MeganMarkle napisał:

Czy ktoś wie w jaki sposób można z USA oglądać polski serial na Polsacie? Jak próbuje odpalić z ich strony to mi wyskakuje „niedostępny w twojej lokalizacji” :( help...

Platne

polwizjer.com

polbox.com

telezon.tv

albo sproboj Firefox z wtyczka  Hola

Napisano
1 godzinę temu, Jackie napisał:

@katlia widziałaś ile nominacji do Emmy ma Fleabag? :D Osobiście uważam że pierwszy odcinek drugiego sezonu to majstersztyk. Mój mąż żałuje że sam tego odcinka nie napisał ;) 

Widzialam. Seria jest warta wszstkich nagrod. Ten drugi sezon byl tak dobry, tak inteligentnie napisany! I koniec byl naprawde dobry. Notabene, znasz Catastrophe? Jezeli nie, to polecam. 

Napisano
4 godziny temu, MeganMarkle napisał:

Czy ktoś wie w jaki sposób można z USA oglądać polski serial na Polsacie? Jak próbuje odpalić z ich strony to mi wyskakuje „niedostępny w twojej lokalizacji” :( help...

może warto VPN

https://nordvpn.com/pl/

• 2 tygodnie później...
Napisano

Z ostatnich seriali na jakie jeszcze przeznaczam trochę czasu to oglądam "Mom", bo od kilku sezonów trzymają w miarę dobry poziom, no i chyba "The Ranch" Netflix'a, którego ostatni sezon wyszedł przedwczoraj.

Z filmów natomiast. na temat czego chyba nie mamy wątku, to ostatnio widziałem trailer JOJO Rabbit, który wydaje się dosc ciekawy....

Napisano
17 minut temu, rzecze1 napisał:

Z filmów natomiast. na temat czego chyba nie mamy wątku, to ostatnio widziałem trailer JOJO Rabbit, który wydaje się dosc ciekawy...

Taika Waititi to moje niedawne odkrycie,  polecałam powyżej jeden z jego filmów "What We Do In the Shadows" - przezabawny! Serial, oparty na filmie i też zrobiony przez Waititi, jest b. dobry, ale IMO nie dorasta do pięt filmowi. Jego film "Boy" doprowadził mnie do płaczu (ze śmiechu.)

Napisano
Dnia 16.09.2019 o 00:38, Jackie napisał:

Taika Waititi to moje niedawne odkrycie,  polecałam powyżej jeden z jego filmów "What We Do In the Shadows" - przezabawny! Serial, oparty na filmie i też zrobiony przez Waititi, jest b. dobry, ale IMO nie dorasta do pięt filmowi. Jego film "Boy" doprowadził mnie do płaczu (ze śmiechu.)

O Taika Waititi przyznam, ze zapomniałem. Jego "What we do in the shadows" pamiętam, ze kiedyś nie skonczyłem oglądac, moze nie byłem w nastroju. The "Boy" natomiast nie widziałem, sprawdzę. Dzięki!

Co jeszcze miałem dodac, to "Handmaid's tale" . Myślę, ze nie ma obecnie lepszego serialu fantastyczno-polityczno-społecznego niz ten, i myślę, ze wielu na tym forum by się spodobał. Juz parę sezonów temu wykroczył poza ksiązke, ale myślę, ze poziom trzyma.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...