cee Napisano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2019 "YANKEE" z netflix. Gra aktorska może nie powala, ale sam serial mnie wciągnął. Może to przez chęć nauki spanish Na hbo US dostępny jest chyba od mają "slepnac od świateł"
MeganMarkle Napisano 6 Września 2019 Zgłoś Napisano 6 Września 2019 Czy ktoś wie w jaki sposób można z USA oglądać polski serial na Polsacie? Jak próbuje odpalić z ich strony to mi wyskakuje „niedostępny w twojej lokalizacji” help...
Jackie Napisano 6 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 6 Września 2019 A jak właśnie skończyłam drugi sezon "MIndhunter" i jestem chora na myśl że mogą go nie kontynuować (coś tam podobno w trawie piszczy że Netflix nie przedłuży kontraktu z Fincherem.) @katlia widziałaś ile nominacji do Emmy ma Fleabag? Osobiście uważam że pierwszy odcinek drugiego sezonu to majstersztyk. Mój mąż żałuje że sam tego odcinka nie napisał
pepeaz Napisano 6 Września 2019 Zgłoś Napisano 6 Września 2019 2 godziny temu, MeganMarkle napisał: Czy ktoś wie w jaki sposób można z USA oglądać polski serial na Polsacie? Jak próbuje odpalić z ich strony to mi wyskakuje „niedostępny w twojej lokalizacji” help... Platne polwizjer.com polbox.com telezon.tv albo sproboj Firefox z wtyczka Hola
katlia Napisano 6 Września 2019 Zgłoś Napisano 6 Września 2019 1 godzinę temu, Jackie napisał: @katlia widziałaś ile nominacji do Emmy ma Fleabag? Osobiście uważam że pierwszy odcinek drugiego sezonu to majstersztyk. Mój mąż żałuje że sam tego odcinka nie napisał Widzialam. Seria jest warta wszstkich nagrod. Ten drugi sezon byl tak dobry, tak inteligentnie napisany! I koniec byl naprawde dobry. Notabene, znasz Catastrophe? Jezeli nie, to polecam.
rynr Napisano 6 Września 2019 Zgłoś Napisano 6 Września 2019 4 godziny temu, MeganMarkle napisał: Czy ktoś wie w jaki sposób można z USA oglądać polski serial na Polsacie? Jak próbuje odpalić z ich strony to mi wyskakuje „niedostępny w twojej lokalizacji” help... może warto VPNhttps://nordvpn.com/pl/
rzecze1 Napisano 15 Września 2019 Zgłoś Napisano 15 Września 2019 Z ostatnich seriali na jakie jeszcze przeznaczam trochę czasu to oglądam "Mom", bo od kilku sezonów trzymają w miarę dobry poziom, no i chyba "The Ranch" Netflix'a, którego ostatni sezon wyszedł przedwczoraj. Z filmów natomiast. na temat czego chyba nie mamy wątku, to ostatnio widziałem trailer JOJO Rabbit, który wydaje się dosc ciekawy....
Jackie Napisano 15 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 15 Września 2019 17 minut temu, rzecze1 napisał: Z filmów natomiast. na temat czego chyba nie mamy wątku, to ostatnio widziałem trailer JOJO Rabbit, który wydaje się dosc ciekawy... Taika Waititi to moje niedawne odkrycie, polecałam powyżej jeden z jego filmów "What We Do In the Shadows" - przezabawny! Serial, oparty na filmie i też zrobiony przez Waititi, jest b. dobry, ale IMO nie dorasta do pięt filmowi. Jego film "Boy" doprowadził mnie do płaczu (ze śmiechu.)
rzecze1 Napisano 17 Września 2019 Zgłoś Napisano 17 Września 2019 Dnia 16.09.2019 o 00:38, Jackie napisał: Taika Waititi to moje niedawne odkrycie, polecałam powyżej jeden z jego filmów "What We Do In the Shadows" - przezabawny! Serial, oparty na filmie i też zrobiony przez Waititi, jest b. dobry, ale IMO nie dorasta do pięt filmowi. Jego film "Boy" doprowadził mnie do płaczu (ze śmiechu.) O Taika Waititi przyznam, ze zapomniałem. Jego "What we do in the shadows" pamiętam, ze kiedyś nie skonczyłem oglądac, moze nie byłem w nastroju. The "Boy" natomiast nie widziałem, sprawdzę. Dzięki! Co jeszcze miałem dodac, to "Handmaid's tale" . Myślę, ze nie ma obecnie lepszego serialu fantastyczno-polityczno-społecznego niz ten, i myślę, ze wielu na tym forum by się spodobał. Juz parę sezonów temu wykroczył poza ksiązke, ale myślę, ze poziom trzyma.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.