Joanna30 Napisano 31 Października 2019 Zgłoś Napisano 31 Października 2019 5 godzin temu, Xarthisius napisał: A! No i jeszcze trzeba bedzie jutro z Potomkiem po sasiadach biegac przez te zaspy... Ja przed wakacjami zmieniłam lokum. Jeszcze nie wiem, jaka jest tu tradycja, ale jakieś dzieciaki mieszkają gdzieś powyżej mnie, więc zakupiłam słodycze w razie W A jakby co, to sama je zjem 1 Cytuj
andyopole Napisano 31 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 31 Października 2019 4 minuty temu, Joanna30 napisał: Ja przed wakacjami zmieniłam lokum. Jeszcze nie wiem, jaka jest tu tradycja, ale jakieś dzieciaki mieszkają gdzieś powyżej mnie, więc zakupiłam słodycze w razie W A jakby co, to sama je zjem To jest swietny pomysł! U mnie napewno nie będzie dzieciaków po cukierki ale po pracy i tak planowałem zakupy, więc przy okazji, wykorzystując ten doskonały pretekst zrobię spory zapas słodyczy. 1 Cytuj
ilya_ Napisano 2 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2019 jak tam kochani Halloween ? jakies ciekawe stroje w tym roku ? 1 Cytuj
andyopole Napisano 2 Listopada 2019 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2019 Zgodnie z przewidywaniami dzieci cuksów nie zbierały. Wyzeram teraz poczyniony wczoraj zapas. Cytuj
mola Napisano 2 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2019 U nas na Halloween były ciężkie warunki - spadło całkiem sporo śniegu jak na październik, do tego mróz i wiatr. Byliśmy przygotowani na większy ruch, więc hojnie rozdawałam cukierki tym, którzy do nas dotarli, tak, żeby jak najmniej nam zostało. Myślę, że total to było jakieś 20 dzieciaków.' Nasz z kolei najpierw miał imprezę w przedszkolu, później zabraliśmy go na event do roboty, gdzie cukierki zbierało się po biurach, a wieczorem odwiedziliśmy tylko najbliższego sąsiada. gdzie dostał, mam wrażenie, świętego Graala Halloween, czyli czekoladę Hersheya full size, i stwierdził, że ma dosyć Cytuj
andyopole Napisano 2 Listopada 2019 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2019 (edytowane) Pakuje kwiatki, łopatę i jadę zapalić znicz zmarłemu w lipcu Grzesiowi Rewersowi. Niezapomnianemu saksofoniscie z zespolu Mr Zoob. Czy Państwo pamiętają o nocnej zmianie czasu? Edytowane 2 Listopada 2019 przez andyopole Cytuj
vlade Napisano 2 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2019 Godzinę temu, andyopole napisał: Pakuje kwiatki, łopatę i jadę zapalić znicz zmarłemu w lipcu Grzesiowi Rewersowi. A po co łopata? Chcesz mu do rąk własnych wręczyć? 3 Cytuj
andyopole Napisano 2 Listopada 2019 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2019 3 godziny temu, vlade napisał: A po co łopata? Chcesz mu do rąk własnych wręczyć? Już wróciłem. To taki bardziej "halołinowy" żart. Miała być łopatka ale słownik automatycznie zwiększył rozmiar. Kupiłem bardzo ładne chryzantemy w doniczce, ktore posadzilem kolo płyty nagrobnej. Zeszło mi trzy godziny ponieważ szanowna wdowa była uprzejma zablądzić. Ostatecznie nie doczekałem i pojechałem do domu. Na Christmas się pojedzie znów. Cytuj
Joanna30 Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2019 Dnia 2.11.2019 o 05:01, andyopole napisał: Zgodnie z przewidywaniami dzieci cuksów nie zbierały. Wyzeram teraz poczyniony wczoraj zapas. U mnie przyszły trzy ekipy, więc tylko garść mi została do wyżerki Cytuj
ilon Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2019 Do mnie nikt nie przyszedl - ale do mojego budynku ciezko sie dostac jak sie jest rezydentem i sie klucza zapomni, a zbyt wielu dzieci nie mamy - naliczylam moze z 5 max. Snieg brzmi strasznie - ja poki co rozkoszuje sie jesienna pogoda. Przez weekend niestety przyszlo mi pracowac, ale mam psy ze soba wiec jakos leci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi