Xarthisius Napisano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2020 4 minutes ago, pelasia said: Oooo forum dostalo update'a, przynajmniej ma moim telefonie Biedny @Admin widac po nocach w weekend zasuwa. A jakby sie cos ryplo i trzebaby bylo do 3 nad ranem baze danych naprawiac rekord po rekordzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2020 1 hour ago, pelasia said: Oooo forum dostalo update'a, przynajmniej ma moim telefonie No i widzę, ze postów nie można edytować już w ogóle. Limit czasowy był zrozumiały, ale, żeby w ogóle? Ja ostatnio wreszcie zdradziłem Blackberry’ego z fizyczna klawiatura na rzecz Apple (sorry @Joanna ... ale Blackberry od lat się o zdradę prosił niestety...) i pisanie z błędami czy. niezauwazalnymi zmianami autocrrect stał się u mnie normą... zatem ta nowa zmiana na forum to średnio się mi pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2020 (edytowane) 4 godziny temu, rzecze1 napisał: No i widzę, ze postów nie można edytować już w ogóle. Mam nadzieję że to tylko przeoczenie Admina. Tym bardziej że jako mod czasem muszę poskromić jakiegoś spamera i jego post edytować a tej edycji też zostałem pozbawiony. A może już nie jestem modem? Trochę szkoda tych comiesięcznych premii. Update: w prawym górnym rogu okienka @rzecze1jest "trzykropek". Tam znajdziesz miedzy innymi opcje edycji. Edytowane 20 Września 2020 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2020 (edytowane) A mnie zawsze przenosi do pierwszego postu kazdego tematu. Nawet mimo ustawień aby przenosić do pierwszego NIEPRZECZYTANEGO postu. Grrrr! Bez możliwości edycji to teraz wyjdą na jaw wszystkie moje literówki. Już o dziwnej autokorekcie mojego telefonu nie wspomnę. To się dopiero zacznie... Ps. Zauważyłam że edytować mozna...ufff!!! Edytowane 20 Września 2020 przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Godzinę temu, pelasia napisał: A mnie zawsze przenosi do pierwszego postu kazdego tematu. Nawet mimo ustawień aby przenosić do pierwszego NIEPRZECZYTANEGO postu. Grrrr! Bez możliwości edycji to teraz wyjdą na jaw wszystkie moje literówki. Już o dziwnej autokorekcie mojego telefonu nie wspomnę. To się dopiero zacznie... Ps. Zauważyłam że edytować mozna...ufff!!! Klikaj nie w temat a w te gwiazdkę obok nazwy tematu, wtedy wyświetli się ostatni, nieprzeczytany przez Ciebie post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2020 3 minutes ago, andyopole said: Klikaj nie w temat a w te gwiazdkę obok nazwy tematu, wtedy wyświetli się ostatni, nieprzeczytany przez Ciebie post. Oki, będę starać się moimi wielkimi paluchami ucelowac w gwiazdkę. Dzięki Andy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2020 2 minuty temu, pelasia napisał: Oki, będę starać się moimi wielkimi paluchami ucelowac w gwiazdkę. Dzięki Andy! Może noskiem? Chyba że taki jak małego Cygana noga... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2020 W dniu 19.09.2020 o 23:27, rzecze1 napisał: Ja ostatnio wreszcie zdradziłem Blackberry’ego z fizyczna klawiatura na rzecz Apple (sorry @Joanna ... ale Blackberry od lat się o zdradę prosił niestety...) Foch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2020 (edytowane) Nowy film Agnieszki Holland, Mr. Jones, jest bardzo dobry. I troche mi poprawil humor, bo kurcze, jest zle, ale moze byc gorzej Edytowane 22 Września 2020 przez katlia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2020 (edytowane) 16 hours ago, Joanna30 said: Foch No wiem...wiem... Blackberries lubiłem, bo były bardzo użyteczne, praktyczne i niezniszczalne.. A ostatnimi laty dawały świetny „conversation starter” - „O... to Blackberry jeszcze istnieje? Nie wiedziałam!” A ze lubię w pewnych sprawach byc oryginalny, to było w sam raz w to mi graj No ale nie mogłem się przekonać do kolejnego zakupu... zwłaszcza po tym jak TCL ogłosili, ze nie będą już ich produkować i sprzedawać... Zatem wziąłem 11 Pro Max na kontrakt. Jest warty więcej niż mój pierwszy samochód... i wyglada ładnie... ale jest delikatny i trzeba go było opakować w ochronną kamizelkę (za która chcieli 120 funtów!... kupiłem oczywiście knock off za 15... wyglada tak samo )... Ale nie powiem... wszystko działa jak trzeba i nawet starego laptopa prawie już nie używam, wszystko w kieszeni... i ICloud tez użyteczny, zatem ogólnie nie narzekam. Tylko do pisania dalej nie mogę się przyzwyczaić... Edytowane 22 Września 2020 przez rzecze1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi