Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W tym roku nic. Ale jeszcze zastanawiam sie nad Air Fryer. Maja dobre oferty na Amazonie. Ktos ma i korzysta? Warto?
A w miedzy czasie udekorowalismy dom i po raz pierwszy rozpalilismy w kominku. Fajnie jest. Nigdy jeszcze nie mialam prawdziwego kominka. Chyba, ze piec na wegiel w piwnicy sie liczy

128347559_3155726984532905_3930732921385804060_o.thumb.jpg.627993e3e6ace553d5e9f5dbf66186ec.jpg

Mamy i polecamy! Bardzo czesto uzywamy, oszczednosc czasu I przede wszystkim zmywania. Wystarczy lekko oplukac i wrzucuc koszyk do zmywarki. Naprawde jestesmy zadowoleni. Jedzonko tez wychodzi dobre.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Dziękuję! 1
Napisano (edytowane)
58 minut temu, MeganMarkle napisał:

Washer and dryer :) 

Kupiłem cztery lata temu. W środę, przed Thanksgiving.

edit: w Black Friday były po $300 na sztuce droższe. :D

Edytowane przez andyopole
Napisano (edytowane)

Bardzo ładny! Podobny był w moim rodzinnym domu gdym pacholęciem był. Bardzo dobrze po nim  jest stąpać boso.

Nawet pomyślałem czy sobie takiego nie kupić, pasowałby do mojej dębowej podłogi i mebelków.

Edytowane przez andyopole
Napisano

Kochani, powiedzcie mi, co wy macie z tymi lampkami, choinkami i ogólnie świątecznymi dekoracjami w listopadzie?

Koleżanka wrzuciła zdjęcie ubranej choinki (dzisiaj), kolejna to samo. Ja kocham święta, ale to mi się jakś za szybko wydaje, u mnie choinkę ubierało się dopiero koło 22-23.12, a jak nie było komu to i w Wigilię. Także sami rozumiecie... :D 

Napisano

W USA choinki się rozbiera 26ego grudnia :) Moi sąsiedzi najczęściej wynoszą rozebrane drzewko 25ego późnym wieczorem, a na osiedlu 26ego jadą pierwsze "śmieciarki" zbierające wyrzucone drzewka

U nas miejską choinkę zapalali na 11ego listopada. Rok temu po 10 grudnia prawie nie szło dostać żywych choinek już w sklepach. (W moim Costco skończyły się 8ego grudnia - i nie planowali kolejnej już dostawy). Tak jak w Polsce trdycją jest ubieranie choinek na pare dni przed świętami tak tu weekend po Thxgiving to moment gdy większość choinek zostaje ubrana