MeganMarkle Napisano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 1 hour ago, andyopole said: No to pochwalcie się co kupiliscie fajnego na Black Friday? Washer and dryer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 W tym roku nic. Ale jeszcze zastanawiam sie nad Air Fryer. Maja dobre oferty na Amazonie. Ktos ma i korzysta? Warto? A w miedzy czasie udekorowalismy dom i po raz pierwszy rozpalilismy w kominku. Fajnie jest. Nigdy jeszcze nie mialam prawdziwego kominka. Chyba, ze piec na wegiel w piwnicy sie liczy Mamy i polecamy! Bardzo czesto uzywamy, oszczednosc czasu I przede wszystkim zmywania. Wystarczy lekko oplukac i wrzucuc koszyk do zmywarki. Naprawde jestesmy zadowoleni. Jedzonko tez wychodzi dobre.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 (edytowane) 58 minut temu, MeganMarkle napisał: Washer and dryer Kupiłem cztery lata temu. W środę, przed Thanksgiving. edit: w Black Friday były po $300 na sztuce droższe. Edytowane 27 Listopada 2020 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Głównie prezenty dla innych, dla siebie to tylko toe link, adjustable camber arm (części zawieszenia do racecar) i ciuchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Myslalam o kupieniu nowego dywanu.... takiego:https://www.rugsusa.com/rugsusa/rugs/rugs-usa-handspun-jute/Natural/200ON01A-609.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 (edytowane) Bardzo ładny! Podobny był w moim rodzinnym domu gdym pacholęciem był. Bardzo dobrze po nim jest stąpać boso. Nawet pomyślałem czy sobie takiego nie kupić, pasowałby do mojej dębowej podłogi i mebelków. Edytowane 27 Listopada 2020 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Ja wlasnie skonczylem wieszac lampki na domu. W tym roku o dwa sznury wiecej Czekam, az sie sciemni, zeby zobaczyc jak wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskierka Napisano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Kochani, powiedzcie mi, co wy macie z tymi lampkami, choinkami i ogólnie świątecznymi dekoracjami w listopadzie? Koleżanka wrzuciła zdjęcie ubranej choinki (dzisiaj), kolejna to samo. Ja kocham święta, ale to mi się jakś za szybko wydaje, u mnie choinkę ubierało się dopiero koło 22-23.12, a jak nie było komu to i w Wigilię. Także sami rozumiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 W USA choinki się rozbiera 26ego grudnia Moi sąsiedzi najczęściej wynoszą rozebrane drzewko 25ego późnym wieczorem, a na osiedlu 26ego jadą pierwsze "śmieciarki" zbierające wyrzucone drzewka U nas miejską choinkę zapalali na 11ego listopada. Rok temu po 10 grudnia prawie nie szło dostać żywych choinek już w sklepach. (W moim Costco skończyły się 8ego grudnia - i nie planowali kolejnej już dostawy). Tak jak w Polsce trdycją jest ubieranie choinek na pare dni przed świętami tak tu weekend po Thxgiving to moment gdy większość choinek zostaje ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 19 minutes ago, mcpear said: W USA choinki się rozbiera 26ego grudnia Albo i nie Na mojej ulicy wiekszosc ludzi czeka do 15go stycznia... ostatni dzien recycling tree pick up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi