ilon Napisano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Patipitts napisał: Gratulacje! Musialam przeoczyc. To bardzo smooth masz ta swoja sciezke imigracyjna tylko rzeczywiscie musialas troszke zaczekac, nas raczej znow beda wolac na Interview. To masz spokoj z nimi teraz na dobre pare lat a obywatelstwo zamierzasz kiedy robic? I czy w ogole? No pewnie jak mojego ROCa przejrzeli to im sie smutno zrobilo i mnie puscili lol. Bede sie kwalifikowac na wiosne 2021 i zaraz aplikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 No pewnie jak mojego ROCa przejrzeli to im sie smutno zrobilo i mnie puscili lol. Bede sie kwalifikowac na wiosne 2021 i zaraz aplikuje Super powodzenia! Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Zrobiłem w sobotę. Ten wyrób pamiętają chyba tylko takie dinozaury jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 @Joanna30 tak sobie o Tobie wczoraj pomyślałam, bo bylam na koncercie Backstreet Boys Denver to wczoraj byl wypełniony po brzegi. Mialam nadzieje wybrac sie na Stewart and Chappelle, ale dostac bilety graniczylo z cudem. Backstreet Boys wystarczylo! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Dnia 6.08.2019 o 22:00, andyopole napisał: Zrobiłem w sobotę. Ten wyrób pamiętają chyba tylko takie dinozaury jak ja. moje zeby...a teraz to juz plomby to pamietaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Ten kraj schodzi na psy... Juz nie mozna sobie wejsc do Walmarta z AR-15 przewieszonym przez ramie, bo zaraz czlowieka capna... I to jeszcze w Missouri!! https://www.buzzfeednews.com/article/juliareinstein/missouri-walmart-gun-panic-body-armor-shooting-scare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Dnia 10.08.2019 o 03:16, pelasia napisał: @Joanna30 tak sobie o Tobie wczoraj pomyślałam, bo bylam na koncercie Backstreet Boys Denver to wczoraj byl wypełniony po brzegi. Mialam nadzieje wybrac sie na Stewart and Chappelle, ale dostac bilety graniczylo z cudem. Backstreet Boys wystarczylo! I jak się podobało? Ich trasa po Stanach zapełnia wielkie hale, chociaż z cenami biletów polecieli W Polsce wystarczył Torwar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 18 godzin temu, Joanna30 napisał: I jak się podobało? Ich trasa po Stanach zapełnia wielkie hale, chociaż z cenami biletów polecieli W Polsce wystarczył Torwar. No, zespol mojej mlodosci, wiec sie ubawilam. Choc miejsca bylo malo i wyszlam pol glucha, to dobrze sie bawilysmy. A ile bilety( normalne, nie zadne VIP) najczesciej kosztują w PL lub Europie? Pytam tak tylko z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Dzisiaj po raz pierwszy skorzystałem z "Hertz fast lane powered by CLEAR" - musiałem połączyć moje konto w Hertzu z kontem w CLEAR uprzednio. Dzisiaj podjechałem pod bramkę Hertzu, kamerka zrobiła mi zdjęcie (albo ich serię) i za chwilę bramka mi się otwarła. Co my wszyscy będziemy robić z zaoszczędzonym czasem? Aczkolwiek miło patrzeć jak technologia wchodzi w codzienny użytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 5 godzin temu, pelasia napisał: No, zespol mojej mlodosci, wiec sie ubawilam. Choc miejsca bylo malo i wyszlam pol glucha, to dobrze sie bawilysmy. A ile bilety( normalne, nie zadne VIP) najczesciej kosztują w PL lub Europie? Pytam tak tylko z ciekawosci. Poprzednie ich koncerty w Polsce organizował ktoś inny, więc ceny były niższe. Już jakiś czas temu przejęło ich Live Nation, a oni na wszystkich mają ceny z kosmosu. Nie patrzą na kraj, tylko rypią wszędzie podobnie. Choć ze względu na przelicznik walutowy w Polsce i tak jest najtaniej (oczywiście na tle reszty Europy). Trybuny blisko sceny na Torwarze kosztowały ponad 450 zeta. Miejsce na płycie w GC (czyli bliżej sceny) to był wydatek rzędu 500 plnów (a VIP z M&G ponad 3 tysie!). Najtańszy ich koncert na jakim byłam miał miejsce w Bratysławie w 2009 roku. Bilet kosztował 30 euro, czyli jakieś 120 złociszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi