pelasia Napisano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2019 No wiec sie wzielam. Ogolnie to jak dla mnie troche za suche. Juz kombinuje czego by tu dodac. Moze jakiegos dzemiku na srodku. Bede myslec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2019 Twoje takie bardziej kształtne od moich. Wiadomo, kobiecie łatwiej ciasto zagnieść, dłonie zgrabniejsze. Nie to co ja, całe życie przy łopacie. Oczywiście marcepanowe, jak widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2019 Andy a mowiles ze moja brzoskwinia nie zaowocuje raczej w tym roku a jednak sie udalo moze nie w jakis wielkich ilosciach bo drzewko jeszcze male ale na sprobowanie starczylo I wcale takie zle nie byly Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 Ja tak mówiłem, kiedy? W moim wieku zawsze mogę się wykręcić Alzheimerem, skleroza albo inną demencją. Widzę na owocach uszkodzenia, coś Ci je podgryza. Jak na mój gust Peach Fruit Fly lub Peach Twig Borer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 Ja tak mówiłem, kiedy? W moim wieku zawsze mogę się wykręcić Alzheimerem, skleroza albo inną demencją. Widzę na owocach uszkodzenia, coś Ci je podgryza. Jak na mój gust Peach Fruit Fly lub Peach Twig Borer. No tak pisales cos takiego albo Ja cos pokrecilam a z podgryzaniem to bardzo mozliwe, niby byly pryskane ale jakos ze 2 razy na poczatku sezonu tylko a pozniej jakos olalismy sprawe.Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 Mówi się że robaczek w jabłku swiadczy świadczy o tym ze nie była używana chemia. Tylko trzeba uważać przy jedzeniu żeby za dużo mięska nie zjadać. Są niechemiczne metody walki że szkodnikami. Zachowaj to zdjęcie i przypomnij mi przed następnym sezonem to coś zaradzimy na te pryszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 Mówi się że robaczek w jabłku swiadczy świadczy o tym ze nie była używana chemia. Tylko trzeba uważać przy jedzeniu żeby za dużo mięska nie zjadać. Są niechemiczne metody walki że szkodnikami. Zachowaj to zdjęcie i przypomnij mi przed następnym sezonem to coś zaradzimy na te pryszcze. Oki to bedziemy in touch dziekiSent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 Kultowa wykładzina na PDX, za pięć godzin będę w IAD. @ilon szykuj Red Carpet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Wykładzina wykładziną, ale jakie zacne butki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 4 godziny temu, Joanna30 napisał: Wykładzina wykładziną, ale jakie zacne butki Dobre na podróżowanie. Lekkie i przewiewne, na lato i na zimę. W grudniu tez w nich przylecialem. O 16.15 ląduję we Wrocławiu, Mościa Panno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi