andyopole Napisano 5 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Dnia 03.11.2019 o 08:34, ilon napisał: Do mnie nikt nie przyszedl - ale do mojego budynku ciezko sie dostac jak sie jest rezydentem i sie klucza zapomni, a zbyt wielu dzieci nie mamy - naliczylam moze z 5 max. Snieg brzmi strasznie - ja poki co rozkoszuje sie jesienna pogoda. Przez weekend niestety przyszlo mi pracowac, ale mam psy ze soba wiec jakos leci No coz, nie kazdego stac na zamieszkanie w strzezonej mansion... Moj backyard nawet ogrodzony nie jest... Coz Ty poczniesz z taka kasa za tyle overtimow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 23 godziny temu, andyopole napisał: No coz, nie kazdego stac na zamieszkanie w strzezonej mansion... Moj backyard nawet ogrodzony nie jest... Coz Ty poczniesz z taka kasa za tyle overtimow? LOL, racja. Niestety mieszkania w Metro DC Area do najtanszych nie naleza, no ale coz Do Polski lece, kasa z overtimow juz poszla, reszta pojdzie na boarding dla psow na 2 tygodnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Wróciliśmy właśnie z lotniska, już po wakacjach, ech... ale super było, jak znajdę chwilkę to napiszę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Juzzz? Jakos tak szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ana12 Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 mamy tu kogoś po studiach z managment information system albo accounting albo finance? Nie wiem co robić w życiu, do marca muszę określić kierunek a czytanie o stanowiskach pracy i ogladanie filmikow na yt niewiele mi pomaga xd #zachciało_się_studiowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 8 godzin temu, ana12 napisał: mamy tu kogoś po studiach z managment information system albo accounting albo finance? Nie wiem co robić w życiu, do marca muszę określić kierunek a czytanie o stanowiskach pracy i ogladanie filmikow na yt niewiele mi pomaga xd #zachciało_się_studiowania 1. zacznij robic cos co Cie interesuje 2.badz tym dobra 3 badz super dobra w 1 rzeczy [kto jest od wszystkiego to jest do niczego] 4 naucz sie zaprezentowac siebie 5 zarabiaj pieniadze NIE kieruj sie ogladajac filmy na youtube. jezeli ktos nie ma zadnej szkoly, a umie cos robic bardzo dobrze i umie sie odnalezc na rynku pracy, na 200 % zarobi pieniadze i bedzie zadowolony z zycia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 O rety, tak czytam o tych śniegach i deszczach i myśle sobie, że ja się nigdy z CA nie wyprowadzam! U nas nadal 25’C i słońce, tyle tylko że w nocy się mocno schładza... ale kurtki jeszcze nie założyłam. Nie mam zreszta jak bo nadal jestem grubasem po ciąży i w nic się nie zapinam @ilon jak rozważasz West coast to wpadnij kiedyś do nas w odwiedziny do Baya my Cię potem w San Diego odwiedzimy (bo nie wyobrażam sobie żebyś się zdecydowała na te moczary na północy albo piekarnik w Arizonie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) 12 minut temu, MeganMarkle napisał: @ilon jak rozważasz West coast to wpadnij kiedyś do nas w odwiedziny do Baya my Cię potem w San Diego odwiedzimy (bo nie wyobrażam sobie żebyś się zdecydowała na te moczary na północy albo piekarnik w Arizonie ) Widziałaś raz z okien samolotu mokradla wokol Seattle i "sie wymandrzasz". Przyjedź kiedyś do pięknej doliny pomiędzy dwoma pasmami gór w Oregon, gdzie mieszkam. Tu jest pięknie! Od czerwca było może kilka policzalnych opadów deszczu. Ja na @ilon czekam już że trzy lata i nic. Wybiera się jak sójka za morze. Edytowane 11 Listopada 2019 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) Obiecalem kiedys podzielic sie wrazeniami z mojego pierwszego lotu A350 (sierpniowego). Troche mi sie zapomnialo a dzis przypadkiem natrafilem na filmik z tego wlasnie samolotu. Generalnie wrazenia pozytywne: - sporo miejsca na nogi, a krasnalem nie jestem; - obszerne lazienki; - cicho, prawie jak w A380; - jak widac kamery na zewnatrz z kazdej strony. Akurat zrobilem filmik z tej zainstalowanej "pod brzuchem" podczas ladowania w Monachium. Niezapomniane wrazenia akustyczne gdy ok. 22 sekundy piloci wlaczyli "rewersy" (trzeba sie wsluchac). Co do powietrza w kabinie nie wypowiem sie bo za malo latam zeby zauwazyc roznice w wilgotnosci czy cisnieniu wewnatrz w pierwszym locie. 20190828_062321.mp4 Edytowane 11 Listopada 2019 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 No coz wakacje sie skonczyly (dwa przepiekne tygodnie we Wloszech)... i powrot do codziennosci... i mase prania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi