mcpear Napisano 1 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2020 Właśnie wysłałem taxy. Kasę z refundu już mam zagospodarowaną Jestem pierwszy na forum? Cytuj
andyopole Napisano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2020 Chyba tak. Nawet się jeszcze nie przymierzalem. Cytuj
mola Napisano 1 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2020 29 minut temu, mcpear napisał: Właśnie wysłałem taxy. Kasę z refundu już mam zagospodarowaną Jestem pierwszy na forum? My randkę z doradcą podatkowym mamy dopiero pod koniec lutego. Jak zwykle nie wiadomo jak się rozliczyć z polskich dochodów z IRSem... Cytuj
katlia Napisano 1 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2020 39 minut temu, mcpear napisał: Właśnie wysłałem taxy. Brawo. My zawsze czekamy do ostatniej chwili Cytuj
pelasia Napisano 1 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2020 Kurcze, ja jeszcze swojej koperty z W2 nie otworzylam. Ja tak jak katlia, zawsze na ostatnia chwile 1 Cytuj
Patipitts Napisano 1 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2020 Właśnie wysłałem taxy. Kasę z refundu już mam zagospodarowaną Jestem pierwszy na forum? Ja juz mam depozyt na koncie na macierzynskim to mam czas na takie rzeczySent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
andyopole Napisano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2020 Może jeszcze nie rozliczylem się z IRSem ale pieniądze ze zwrotu już dawno wydałem. Cytuj
mola Napisano 1 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2020 Syn dzisiaj większość dnia bawi się u sąsiadów więc trzeba było coś upiec. Połowa od razu dla sąsiadów 2 1 Cytuj
cee Napisano 2 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2020 Ok wszyscy się chwalą, to i ja coś wrzucę Moje pierwsze faworki 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi