kzielu Napisano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 26 minut temu, ilon napisał: Ok kochani forumowicze, czekam na zdjecia paczkow! Chwalcie sie ile dzisiaj wjechalo Jeszcze tylko trzeba znalezc cos co przypomina paczki... Aczkolwiek musze powiedziec ze lokalny donut shop mial paczki i byly calkiem legit - spokojnie by w PL przeszly i to byly nawet lepsze od takich z przecietnego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Godzinę temu, andyopole napisał: Moge liczyc jedynie na nasza księgową. Wczoraj nie pytalem czy zrobi pączki. Tak to juz jest z tymi ksiegowymi, zawsze mozna na nie liczyc Godzinę temu, mola napisał: U mnie tłusty czwartek dopiero w sobotę Czemu w sobote? Godzinę temu, kzielu napisał: Jeszcze tylko trzeba znalezc cos co przypomina paczki... Aczkolwiek musze powiedziec ze lokalny donut shop mial paczki i byly calkiem legit - spokojnie by w PL przeszly i to byly nawet lepsze od takich z przecietnego sklepu. Brzmi super! Ja w sumie moglam podskoczyc do polskiego sklepu ale taka zarobiona bylam, ze dopiero dzisiaj rano zczailam ze to tlusty czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 10 minut temu, ilon napisał: Czemu w sobote? Bo pączków nie będzie jak ich sama nie zrobię, a w dzień roboczy nie mam czasu na drożdzowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 27 minut temu, mola napisał: Bo pączków nie będzie jak ich sama nie zrobię, a w dzień roboczy nie mam czasu na drożdzowe Ahh rozumiem, u mnie w sumie kazdy dzien tlusty haha. Pochwal sie koniecznie jak wyjda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Bliziutko nas jest Firecakes, mąż dziś wyskoczył i przyniósł nam "blood orange jelly paczki" - zadziwiająco dobre! Niesłodkie ciasto (jestem w szoku, tu jest USA, szklanka cukru to podstawa każdej potrawy, nawet niesłodkiej) i b. smaczne słodkie nadzienie. Blood orange to chyba im się przyśniło, ale malinowe nadzienie jest znakomite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 4 godziny temu, ilon napisał: Tak to juz jest z tymi ksiegowymi, zawsze mozna na nie liczyc ... No wlasnie. Weszla. bez paczkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Dnia 20.02.2020 o 10:49, ilon napisał: Ahh rozumiem, u mnie w sumie kazdy dzien tlusty haha. Pochwal sie koniecznie jak wyjda! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 I jeszcze w przekroju.... pyszne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Piękne pączki. W tym roku nie miałem. Księgowa przyniosła chrusty, ale w piątek, smażyła w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Ja w tym roku ani nawet 1 pączka nie zjadłam miałam w czwartek rano wyrywaną ósemkę i póki co jestem w stanie tylko płynne formy pożywienia przyjąć a i to mi nie wchodzi bo jakoś niewygodnie z tą opuchlizną... ale twojego domowego pączka @mola to bym zjadła nawet bez zębów! Aż się ślinie na sam widok zdjęcia a tak z innej beczki, czy ktoś z was miał w usa wyrywane zęby? Czy to jest normalne ze dostaje się po tym receptę na antybiotyk i opioidowy lek przeciwbólowy? Niebardzo rozumiem sens. Boli owszem, ale ibuprom mi wystarczył. A z tym antybiotykiem to chyba powinni poczekać i przypisać tylko w razie infekcji... traktowanie antybiotyku jak profilaktykę nie wydaje mi się rozsądne. Nie wzięłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi