Jackie Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Dnia 4.03.2020 o 17:29, rzecze1 napisał: Jest kilka, które sie nie trzesa, jak poszukasz w internecie to doradzaja ktore wybrac. Wszystkie siedzenia które się nie trzęsą to rear facing seats. Nigdy w takich nie leciałam, ale mój mąż tak i twierdzi że ja się, za przeproszeniem, porzygam jak tylko samolot odpali i drugi raz przy lądowaniu. Ja mam mdłości na karuzeli dla dwulatków, więc mu wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 52 minuty temu, Jackie napisał: Wszystkie siedzenia które się nie trzęsą to rear facing seats. Nigdy w takich nie leciałam, ale mój mąż tak i twierdzi że ja się, za przeproszeniem, porzygam jak tylko samolot odpali i drugi raz przy lądowaniu. Ja mam mdłości na karuzeli dla dwulatków, więc mu wierzę Ja tez nie leciałem, zatem się nie wypowiem. Jeśli męzowi nie przeszkadza leciec tyłem, to wezcie sobie zestaw właśnie tych siedzeń połączonych. JEzeli jest to takie wkurzające jak niektórzy piszą, to zawsze to razniej krzyczec w nocy na współmałoznka zeby się przestał wreszcie wiercic niz na obcą osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 4 hours ago, rzecze1 said: Megan... "Counterpunch"?... Jestem ciekaw, z propagandowo-technicznego punktu widzenia, jak "artykul" wpadl Ci w rece? Chyba, ze do zmiany geopolitycznego punktu widzenia o 180 stopni wystarcza poltoraroczny punkt siedzenia w Californii.. i teraz prorosyjska prase czytujesz? Oh well, nie wiedziałam co to za portal, chciałam się zorientować na szybko o co kaman i Google tak podpowiedział bynajmniej prorosyjska się nie czuje, a wręcz jednym z powodów który mnie przekonał do emigracji jest słabo geopolityczne położenie naszej ojczyzny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Harvard, MIT i wiele innych przechodzą w tryb e-learining: https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-10/harvard-to-make-all-classes-online-march-23-president-says Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 1 godzinę temu, rzecze1 napisał: zawsze to razniej krzyczec w nocy na współmałoznka zeby się przestał wreszcie wiercic niz na obcą osobę To raczej będzie problem męża a nie mój. Ja dzięki temu że z reguły staram się zarwac nockę (lub przynajmniej część) przed długim lotem śpię jak kamień w samolocie (no chyba że coś mi się gdzieś wrzyna), i w zasadzie już się przygotowałam na to że obiadokolację zjem w lounge i w samolocie od razu się położę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 1 hour ago, mcpear said: Harvard, MIT i wiele innych przechodzą w tryb e-learining: https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-10/harvard-to-make-all-classes-online-march-23-president-says U nas tez sie na to zanosi, pewnie zaraz po spring break. Ciekawy problem dla studentow na F1. Technicznie beda lamali wymagania statusu jak im wszystkie kursy zmienia na online... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 1 hour ago, mcpear said: Harvard, MIT i wiele innych przechodzą w tryb e-learining: https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-10/harvard-to-make-all-classes-online-march-23-president-says Hmm...to dopiero będzie trudne się skoncentrować na wykładzie jak jest online. No i nie ma szans poderwać kolegę z ławki obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Ja lubiłam zajęcia online. Wbrew pozorom wymagają o wiele więcej pracy, ale za to siedzi się w domu w kapciach. Ale nie wszystko można zrobić online, niestety, labs i insze clinicals musiałam robić w tradycyjny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 Ja też pracuje na uczelni i właśnie dostałam maila, że spring break (ktora mamy w tym tygodniu) przedłuzona zostaje o jeszcze jeden tydzien, a potem przechodzimy na zajęcia on-line, uwaga, do końca semestru - czyli do połowy maja u nas... Nie lubię prowadzić lekcji on-line, moi studenci też nie sa zachwyceni, ale jak trzeba to trzeba. Tyle dobrze, ze na paliwie zaoszczędze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 32 minuty temu, margherita_s napisał: Ja też pracuje na uczelni i właśnie dostałam maila, że spring break (ktora mamy w tym tygodniu) przedłuzona zostaje o jeszcze jeden tydzien, a potem przechodzimy na zajęcia on-line, uwaga, do końca semestru - czyli do połowy maja u nas... Nie lubię prowadzić lekcji on-line, moi studenci też nie sa zachwyceni, ale jak trzeba to trzeba. Tyle dobrze, ze na paliwie zaoszczędze Ale więcej wydasz na prąd, wodę i ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi