pelasia Napisano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 42 minuty temu, Robert7 napisał: Cale szczescie wybrala go wiekszosc amerykanow a nie polakow z gc bez prawa to glosowania. Byc moze ten brak prawa do glosowania niektore jednostki odreagowywuja wypisujac brednie na temat Trumpa, na szczescie jedyne co moga zrobic to potupac nuzkami i pomachac plasitkowa szabelka. Ja tez mam taka nadzieje Pan Trump zostanie na druga, a po nim bedzie M Pence ktory bedzie kontynuowal dalej jego polityke Człowiek sie obudzi i takie żarty od rana czyta.... To tak jak z dniem inauguracji, niektórzy nadal widza większy tłum niz za Obamy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekWSH Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Prezydent Trump proponuje nowe zasady traktowania imigrantów O jakich świadczeniach on znowu mówi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 18 minut temu, BartekWSH napisał: Prezydent Trump proponuje nowe zasady traktowania imigrantów O jakich świadczeniach on znowu mówi ? Napisano przecież że socjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekWSH Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Może nie doczytałem ale wydaje mi się, że świadczenia socjalne są dostępne dla obywateli i rezydentów obecnych pow. 5 lat. Przynajmniej jeżeli chodzi o food stamp i mieszkania socjalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 to ciekawe ze 5 lat a na forum mieliśmy osoby co byly krócej i dostawały pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 47 minut temu, BartekWSH napisał: Może nie doczytałem ale wydaje mi się, że świadczenia socjalne są dostępne dla obywateli i rezydentów obecnych pow. 5 lat. Przynajmniej jeżeli chodzi o food stamp i mieszkania socjalne. Sa i nie sa. Generalnie akurat z tym ma troche racji - bo jak Sly pisze, czesc z tych benefitow jest mocno dziurawych, status nie jest weryfikowany, poszczegolne stany i niektore miasta maja swoje regulacje. Ja ogolnie jestem za, problem w tym ze jak z kazda inna jego zapowiedzia, skonczy sie na zapowiedzi - bo na tym polega jego prezydentura... Zapowiedziach - co by jego wierni (bo trudno ich nazwac followerami / wyborcami / czymkolwiek innym bo zachowuja sie jak sekta) - dalej wierzyli.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Tylko to zostawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert7 Napisano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 I japy pelne frazesow sie pozatykaly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 47 minut temu, Robert7 napisał: I japy pelne frazesow sie pozatykaly Po prostu nie chce się nam gadać. Niby o czym? Z wyjątkiem niewyedukowanych rendnecków którym w to graj że mogą sobie "niggerami" bezkarnie porzucać i zwalać swoje nieszczęścia na muzułmanów, wszyscy wiedzą że Trump to idiota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 @Jackie - Like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi