pelasia Napisano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2017 42 minuty temu, Robert7 napisał: Cale szczescie wybrala go wiekszosc amerykanow a nie polakow z gc bez prawa to glosowania. Byc moze ten brak prawa do glosowania niektore jednostki odreagowywuja wypisujac brednie na temat Trumpa, na szczescie jedyne co moga zrobic to potupac nuzkami i pomachac plasitkowa szabelka. Ja tez mam taka nadzieje Pan Trump zostanie na druga, a po nim bedzie M Pence ktory bedzie kontynuowal dalej jego polityke Człowiek sie obudzi i takie żarty od rana czyta.... To tak jak z dniem inauguracji, niektórzy nadal widza większy tłum niz za Obamy. 1 1 Cytuj
BartekWSH Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 Prezydent Trump proponuje nowe zasady traktowania imigrantów O jakich świadczeniach on znowu mówi ? Cytuj
Jackie Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 18 minut temu, BartekWSH napisał: Prezydent Trump proponuje nowe zasady traktowania imigrantów O jakich świadczeniach on znowu mówi ? Napisano przecież że socjalnych Cytuj
BartekWSH Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 Może nie doczytałem ale wydaje mi się, że świadczenia socjalne są dostępne dla obywateli i rezydentów obecnych pow. 5 lat. Przynajmniej jeżeli chodzi o food stamp i mieszkania socjalne. Cytuj
sly6 Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 to ciekawe ze 5 lat a na forum mieliśmy osoby co byly krócej i dostawały pomoc. Cytuj
kzielu Napisano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2017 47 minut temu, BartekWSH napisał: Może nie doczytałem ale wydaje mi się, że świadczenia socjalne są dostępne dla obywateli i rezydentów obecnych pow. 5 lat. Przynajmniej jeżeli chodzi o food stamp i mieszkania socjalne. Sa i nie sa. Generalnie akurat z tym ma troche racji - bo jak Sly pisze, czesc z tych benefitow jest mocno dziurawych, status nie jest weryfikowany, poszczegolne stany i niektore miasta maja swoje regulacje. Ja ogolnie jestem za, problem w tym ze jak z kazda inna jego zapowiedzia, skonczy sie na zapowiedzi - bo na tym polega jego prezydentura... Zapowiedziach - co by jego wierni (bo trudno ich nazwac followerami / wyborcami / czymkolwiek innym bo zachowuja sie jak sekta) - dalej wierzyli.... 1 1 Cytuj
Robert7 Napisano 1 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2017 I japy pelne frazesow sie pozatykaly 1 Cytuj
Jackie Napisano 1 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2017 47 minut temu, Robert7 napisał: I japy pelne frazesow sie pozatykaly Po prostu nie chce się nam gadać. Niby o czym? Z wyjątkiem niewyedukowanych rendnecków którym w to graj że mogą sobie "niggerami" bezkarnie porzucać i zwalać swoje nieszczęścia na muzułmanów, wszyscy wiedzą że Trump to idiota Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi