Skocz do zawartości

Promocje linii lotniczych

maciopa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
21 minut temu, motorolnik napisał:

Ostatnio praktycznie każda linia wprowadziła dodatkową najniższą klasę basic economy która ma tylko bagaż podręczny

A nawet tylko "personal item", za podręczny trzeba płacić osobno.

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 1 miesiąc później...
Napisano

Kopenhaga - Los Angeles za 1075 zl ze Star Alliance. Nowy Jork 950zl.

Cena wazna na bilety kupione przynajmniej 21 dni przed podroza, na wylot miedzy 19 sierpnia a 28 marca, i maksymalny pobyt do 3 miesiecy.

Do kupienia do 15 wrzesnia. 

Screenshot_2019-08-11-13-12-45.png

• 6 miesięcy później...
Napisano

Nieco inna promocja. Bilety za mile American Airlines non stop ORD- KRK, w klasie ekonomicznej 34 tys mil bilet powrotny plus opłaty ok.$36. Spora dostępność, w tym i na lato.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Wiem, ze pewnie niewielu z was teraz mysli o podrozach i lotach do Polski, ale w czerwcu LOT ma (albo mial) wprowadzac loty bezposrednie do Waszyngtonu (IAD) i mozna znalezc calkiem taniutkie loty. Jak dla mnie super opcja, lot z Waszyngtonu do Warszawy a potem albo do Krakowa czy Katowic przesiadka, albo pociagiem/autem na Slask.

dx1l29pnzplo.jpg

Napisano
Godzinę temu, ilon napisał:

Wiem, ze pewnie niewielu z was teraz mysli o podrozach i lotach do Polski, ale w czerwcu LOT ma (albo mial) wprowadzac loty bezposrednie do Waszyngtonu (IAD) i mozna znalezc calkiem taniutkie loty. Jak dla mnie super opcja, lot z Waszyngtonu do Warszawy a potem albo do Krakowa czy Katowic przesiadka, albo pociagiem/autem na Slask.

dx1l29pnzplo.jpg

Problem tylko taki że kupisz, lot odwołają i zamiast pieniędzy dostaniesz voucher....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...