Jackie Napisano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2019 21 minut temu, motorolnik napisał: Ostatnio praktycznie każda linia wprowadziła dodatkową najniższą klasę basic economy która ma tylko bagaż podręczny A nawet tylko "personal item", za podręczny trzeba płacić osobno.
Patipitts Napisano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2019 Ja mam juz wliczony bagaz rejestrowany Sent from my iPhone using Tapatalk
agatenka Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2019 11 godzin temu, Jackie napisał: A nawet tylko "personal item", za podręczny trzeba płacić osobno. Na long haul, serio?
Jackie Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2019 13 godzin temu, agatenka napisał: Na long haul, serio? Tego nie wiem.
KasiaKo Napisano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2019 Cześć, co myślicie o biletach na wrzesień 2+1 do Chicago za około 1300$ w obie strony. Dobra cena?
rzecze1 Napisano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2019 Kopenhaga - Los Angeles za 1075 zl ze Star Alliance. Nowy Jork 950zl. Cena wazna na bilety kupione przynajmniej 21 dni przed podroza, na wylot miedzy 19 sierpnia a 28 marca, i maksymalny pobyt do 3 miesiecy. Do kupienia do 15 wrzesnia.
lestat Napisano 6 Marca 2020 Zgłoś Napisano 6 Marca 2020 Nieco inna promocja. Bilety za mile American Airlines non stop ORD- KRK, w klasie ekonomicznej 34 tys mil bilet powrotny plus opłaty ok.$36. Spora dostępność, w tym i na lato.
ilon Napisano 30 Marca 2020 Zgłoś Napisano 30 Marca 2020 Wiem, ze pewnie niewielu z was teraz mysli o podrozach i lotach do Polski, ale w czerwcu LOT ma (albo mial) wprowadzac loty bezposrednie do Waszyngtonu (IAD) i mozna znalezc calkiem taniutkie loty. Jak dla mnie super opcja, lot z Waszyngtonu do Warszawy a potem albo do Krakowa czy Katowic przesiadka, albo pociagiem/autem na Slask.
kzielu Napisano 30 Marca 2020 Zgłoś Napisano 30 Marca 2020 Godzinę temu, ilon napisał: Wiem, ze pewnie niewielu z was teraz mysli o podrozach i lotach do Polski, ale w czerwcu LOT ma (albo mial) wprowadzac loty bezposrednie do Waszyngtonu (IAD) i mozna znalezc calkiem taniutkie loty. Jak dla mnie super opcja, lot z Waszyngtonu do Warszawy a potem albo do Krakowa czy Katowic przesiadka, albo pociagiem/autem na Slask. Problem tylko taki że kupisz, lot odwołają i zamiast pieniędzy dostaniesz voucher....
andyopole Napisano 30 Marca 2020 Zgłoś Napisano 30 Marca 2020 Myslisz @ilon ze w czerwcu zaczna latanie? Obawiam sie ze watpie….
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.