kzielu Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2020 Ogladaliscie dzisiejsze 60 minutes na CBS ? Na wszystkich zdjeciach z jego campaign event jest mlodziez - z oczywistych powodow - bo oni odziedziczyli system 1000 krotnie gorszy niz ich rodzice i dziadkowie. I trudno w tym co Bernie mowi (szczegolnie w kwestiach healthcare) znalezc cokolwiek nielogicznego. On adresuje potrzeby ludzi - w podobny sposob jak naopowiadal ze to zrobi Trump - tylko ze jego obietnice trzymaja sie kupy a Trumpa nie mialy absolutnie zadnej w sobie tresci (co swiadczy o inteligencji wyborcow). 5 Cytuj
katlia Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2020 1 godzinę temu, mcpear napisał: A w lutym 2016 umiałaś sobie wyobrazić, że USA wybierze po Obamie PDT? W lutym nie, ale pamietam we wrzesniu juz mialam powazne obawy... bo pamietalam jak USA "wybraly" Busha II w 2000... Cytuj
mola Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2020 Ech... mam studentkę z Włoch, która miała przylecieć do mnie na krótki, 3 miesięczny staż.... Wszystko z załatwianiem wizy J poszło najgorzej jak mogło - jeśli mogło być jakieś opóźnienie (bo ktoś na urlopie, bo święta, bo ktoś chory) to było. I jak już wszystkie dokumenty doszły i dziewczyna ustaliła wizytę w ambasadzie dosłownie na styk żeby wizę dostać... to odwołali jej wizytę ze względu na szalejącego we Włoszech koronowirusa. A studentka akurat z tamtych rejonów. Dzwoniła do ambasady co robić - ambasada nie wie... W regionie powoli zamykają wszelkie miejsca publiczne, lotniska jeszcze pracują normalnie, ale kto wie... Pomieszanie z poplątaniem. Szkoda mi dziewczyny, bo to jej pierwszy wyjazd do USA. Cytuj
MeganMarkle Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2020 Powiem tak, w mojej okolicy połowa samochodów na ulicy ma naklejki jak ta tutaj. Także hindusów z Doliny Krzemowej już przekonał 1 Cytuj
Joanna30 Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2020 1 godzinę temu, mola napisał: Ech... mam studentkę z Włoch, która miała przylecieć do mnie na krótki, 3 miesięczny staż.... Wszystko z załatwianiem wizy J poszło najgorzej jak mogło - jeśli mogło być jakieś opóźnienie (bo ktoś na urlopie, bo święta, bo ktoś chory) to było. I jak już wszystkie dokumenty doszły i dziewczyna ustaliła wizytę w ambasadzie dosłownie na styk żeby wizę dostać... to odwołali jej wizytę ze względu na szalejącego we Włoszech koronowirusa. A studentka akurat z tamtych rejonów. Dzwoniła do ambasady co robić - ambasada nie wie... W regionie powoli zamykają wszelkie miejsca publiczne, lotniska jeszcze pracują normalnie, ale kto wie... Pomieszanie z poplątaniem. Szkoda mi dziewczyny, bo to jej pierwszy wyjazd do USA. Rzeczywiście szkoda jej Cytuj
pelasia Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2020 4 godziny temu, mola napisał: Ech... mam studentkę z Włoch, która miała przylecieć do mnie na krótki, 3 miesięczny staż.... Wszystko z załatwianiem wizy J poszło najgorzej jak mogło - jeśli mogło być jakieś opóźnienie (bo ktoś na urlopie, bo święta, bo ktoś chory) to było. I jak już wszystkie dokumenty doszły i dziewczyna ustaliła wizytę w ambasadzie dosłownie na styk żeby wizę dostać... to odwołali jej wizytę ze względu na szalejącego we Włoszech koronowirusa. A studentka akurat z tamtych rejonów. Dzwoniła do ambasady co robić - ambasada nie wie... W regionie powoli zamykają wszelkie miejsca publiczne, lotniska jeszcze pracują normalnie, ale kto wie... Pomieszanie z poplątaniem. Szkoda mi dziewczyny, bo to jej pierwszy wyjazd do USA. Chyba jej nie jest po prostu pisane... Cytuj
andyopole Napisano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2020 A mnie "rozebralo". Smarkam, kaszle , zdycham już trzeci dzień. Dziś zapytałem mojej PP co wziąć na gorączkę to mi zdjęcie wysłała a liczyłem że mnie wezwie na dokładne badanie (ale z niej laska). No i tak se bede zdychał w samotności i zapomnieniu... Cytuj
katlia Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2020 Godzinę temu, andyopole napisał: Smarkam, kaszle , zdycham już trzeci dzień. Corona virus? Bo jak ja czytam o ten pandemii to mi sie od razu wydaje ze mam goraczke! Cytuj
andyopole Napisano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2020 Dla mojej Pani doktor to ja bym i koronacostam przyjął. Cytuj
pelasia Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2020 1 godzinę temu, andyopole napisał: A mnie "rozebralo". Smarkam, kaszle , zdycham już trzeci dzień. Dziś zapytałem mojej PP co wziąć na gorączkę to mi zdjęcie wysłała a liczyłem że mnie wezwie na dokładne badanie (ale z niej laska). No i tak se bede zdychał w samotności i zapomnieniu... Troche wódeczki dla dezynfekcji, czosnek dla zdrowotnosci i ochrony przed osobami nieproszonymi, no i hetbatka z miodem i cytryna na uzupelnienie plynow Zdrowiej nam Andy! 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi