ilya_ Napisano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Słucha sobie człowiek płyty. Nie przeszkadzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 On 6/21/2020 at 4:49 PM, ilya_ said: Ale że co? Śpi se kolo i tyle... mało to żuli w mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 1 godzinę temu, MeganMarkle napisał: Ale że co? Śpi se kolo i tyle... mało to żuli w mieście? Może o to chodzi, że bez maseczki ;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Teraz już wiem że do Pakistanu nie polecę: https://gulfnews.com/world/asia/pakistan/plane-crash-around-40-pilots-in-pakistan-have-fake-flying-licences-says-aviation-minister-1.72226964 Ja chromolę, co za tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Godzinę temu, Jackie napisał: Teraz już wiem że do Pakistanu nie polecę Szalenie skorumpowany, niebezpieczny kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Godzinę temu, Jackie napisał: Teraz już wiem że do Pakistanu nie polecę: https://gulfnews.com/world/asia/pakistan/plane-crash-around-40-pilots-in-pakistan-have-fake-flying-licences-says-aviation-minister-1.72226964 Ja chromolę, co za tragedia Tutaj nie bylo specjalnych watpliwosci w kwestii przyczyn - pierwsze spekulacje "ekspertow lotniczych" z internetu byly ze to silniki (akurat nasze) - a ze dual engine failure zdarza sie _niezwykle_ rzadko to dosc szybko po 30 sekundowej analizie zapisu z radaru / korespondencji z ATC bylo wiadomo co jest grane. Ja z zasady takich linii unikam (na swoja prywatna czarna liste). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 (edytowane) 9 hours ago, kzielu said: Ja z zasady takich linii unikam (na swoja prywatna czarna liste). Dawaj te listę, bom ciekawa na którym miejscu jest Aeroflot i Ukrainian Airlines :p Ja osobiscie o życie się bałam tylko raz, latając lokalnymi liniami po Indonezji (bylo to w 2008), bo wiele z nich nie jest (a przynajmniej nie było wtedy) dopuszczonych do lotów międzynarodowych jako, że nie spełniają standardów bezpieczeństwa...Pamietam jak pilot nas ostrzegał, że przy lądowaniu będzie mocno trzęsło (a w samolocie nie było pasów bezpieczeństwa) bo musi szybko posadzić maszynę i wyhamować bo na końcu pasa na lotnisku leży jeszcze wrak rozbitego samolotu z zeszłego roku... było to w Surakarcie na wyspie Java o ile dobrze pamietam... Pamiętny lot Edytowane 26 Czerwca 2020 przez MeganMarkle Pomyliłam nazwę miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 1 godzinę temu, MeganMarkle napisał: Pamiętny lot Przynajmniej nie było nudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 10 godzin temu, MeganMarkle napisał: Pamiętny lot Mój pamiętny nie był aż tak egzotyczny, leciałam Air Canada z Montrealu do Rouyn-Noranda (zadupiaste malutkie miasteczko w północnym Quebecu). Nie mam pojęcia jaki to był samolot ale pamiętał chyba pierwszą wojnę i trząsł się calutki lot tak że w ogóle nic nie było słychać poza szumem i jękiem rozciąganego metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi