andyopole Napisano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2019 33 minuty temu, Jackie napisał: A my za 3 tygodnie lecimy w końcu do Izraela! Dałam radę spakować wszystko na 2 tygodnie dla 2 osób do 3 bagaży podręcznych (mamy prawo do 4 ale zawsze lepiej mieć mniej bagażu IMO) o wymiarach 23X41X51cm, w dodatku każdy nie mógł ważyć więcej niż 7 kilo. Najwięcej z wszystkiego waży nasz sprzęt do snorkelingu (płetw nie zabieramy, wypożyczymy). Pomaga fakt że w naszym AirBnB jest pralka i suszarka. Tym niemniej chodzę dumna jak paw jaka to zaradna jestem Po powrocie zdam dokładną relację Szalom Israel! Cytuj
MeganMarkle Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 Chciałabym się pochwalić szanownym forumowiczom, że oto właśnie wczoraj nad ranem urodziłam na amerykańskiej ziemi naszego syna! Udało się siłami natury, mimo że duży chłop (4300g) i wszyscy zdrowi Amerykańską służbą zdrowia jestem rozczarowana, za te pieniądze oczekiwałabym naprawdę czegos więcej, a tymczasem z mojej subiektywnej perspektywy - lepszą miałam opiekę i pobyt przy pierwszym dziecku, gdy rodziłam w Warszawie na Żelaznej. No ale jest ok, jak dobrze pójdzie to jutro wypiszą nas do domu pozdrawiamy! 5 Cytuj
haneczka019 Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 Gratulacje Megan!!! Duży facet !!! 2 Cytuj
andyopole Napisano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 5 Października 2019 Gratulacje @MeganMarkle, dla "majstra" też. A potomek może zostać prezydentem! 1 2 Cytuj
Jackie Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 4 godziny temu, MeganMarkle napisał: Chciałabym się pochwalić szanownym forumowiczom, że oto właśnie wczoraj nad ranem urodziłam na amerykańskiej ziemi naszego syna! Udało się siłami natury, mimo że duży chłop (4300g) i wszyscy zdrowi O rety, wielki facet! Gratulacje! 1 Cytuj
pelasia Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 Duzy chlopak! Gratulacje przeogromne! 1 Cytuj
katlia Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 Megan! Gratulujemy, i bardzo sie ciesze. Dzisiaj wieczorem wypije szampana za zdrowie calej czworki, ale zwlaszcza, w tej chwili za zdrowie mamy i maluszka. 1 Cytuj
pelasia Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 Teraz, katlia napisał: Megan! Gratulujemy, i bardzo sie ciesze. Dzisiaj wieczorem wypije szampana za zdrowie calej czworki, ale zwlaszcza, w tej chwili za zdrowie mamy i maluszka. Ha ha ha katlia jak zaczniesz pic szampana za te wszystkie mamy i ich rodziny na forum, to w Denver butelek zabraknie ! Ale co tam, powod jest! Cytuj
katlia Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 Teraz, pelasia napisał: Ha ha ha katlia jak zaczniesz pic szampana za te wszystkie mamy i ich rodziny na forum, to w Denver butelek zabraknie ! Ale co tam, powod jest! Powod jak najbardziej jest. Ale butelek nie zabraknie bo ja -- ku wstydu narodu - mam tak slaba glowe do alkoholu ze po 3 kieliszkach czegokolwiek jestem raczej pod stolem. (No i piwa nie pije bo nie lubie. Czy wiesz jak glupio mieszkajac w Denver?) 1 Cytuj
pelasia Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 1 minutę temu, katlia napisał: Powod jak najbardziej jest. Ale butelek nie zabraknie bo ja -- ku wstydu narodu - mam tak slaba glowe do alkoholu ze po 3 kieliszkach czegokolwiek jestem raczej pod stolem. (No i piwa nie pije bo nie lubie. Czy wiesz jak glupio mieszkajac w Denver?) Wiem doskonale, bo ja po 2 kieliszkach wina mam bombe, a po 3 to jestem w stanie spedzic troche czasu w toalecie. Juz o mocniejszych drinkach nie wspimne. Piwa rowniez nie pije. W stanie gdzie browarnie na kazdym rogu to az zal. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi