andyopole Napisano 13 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 19 minut temu, Xarthisius napisał: Slysze, ze wlasnie listonosz zajechal. Dzisiaj ma census przyjsc. Moj pierwszy! Juz sie nie moge doczekac zeby wypelnic. Potem tyle fajnych wizualiazcji bedzie mozna robic! Dostalem wczoraj. W kopercie ulotka ze jest tez formularz po polsku. Wczoraj nie chcialo mi sie sprawdzac. To dopiero moj drugi CENSUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 12 minutes ago, andyopole said: Dostalem wczoraj. W kopercie ulotka ze jest tez formularz po polsku. Wczoraj nie chcialo mi sie sprawdzac. To dopiero moj drugi CENSUS. Przede wszystkim jest tez Census ID Wypelnilem. Nie wylosowalem rozszerzonej puli pytan. Malo w sumie informacji zbieraja, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 5 minut temu, Xarthisius napisał: Przede wszystkim jest tez Census ID Wypelnilem. Nie wylosowalem rozszerzonej puli pytan. Malo w sumie informacji zbieraja, szkoda No wlasnie, CENSUS ID. Czyli ochrona danych osobowych I anonimowosc po amerykansku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 56 minutes ago, andyopole said: Dostalem wczoraj. W kopercie ulotka ze jest tez formularz po polsku. Wczoraj nie chcialo mi sie sprawdzac. To dopiero moj drugi CENSUS. Ja tez wczoraj dostałam coś takie poczta... to jest zwykły spis powszechny czy o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 1 hour ago, cee said: d niedzieli 0.00 godz granice PL zamknięte dla obcokrajowcow. Obywatele kierowani beda na 14dniowa kwarantanne No wlanie, a co z legalnymi rezydentami w PL? Przecież tam tez takich maja, co z nimi, nie wpuszcza ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 8 minut temu, MeganMarkle napisał: No wlanie, a co z legalnymi rezydentami w PL? Przecież tam tez takich maja, co z nimi, nie wpuszcza ich? Z tego co mówił premier, to obcokrajowcy, którzy mają w PL swój ośrodek życiowy, są związani z PL długoterminowo, będą wpuszczeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 31 minutes ago, MeganMarkle said: Ja tez wczoraj dostałam coś takie poczta... to jest zwykły spis powszechny czy o co kaman? Muszą lepiej merrygenderować granice okręgów wyborczych więc co 10 lat spisują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 No wlanie, a co z legalnymi rezydentami w PL? Przecież tam tez takich maja, co z nimi, nie wpuszcza ich? Tak to wygląda na chwilę obecną. Akurat odbieram szwagra który wraca z Holandii. Wojsko, termometr i badania. Karta pobytu pozniej zapewne. Jak napisała@haneczka019, stały ośrodek życiowy w PL = możliwość wjazdu, ale po 14 dniach kwarantanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 a ja tam sie juz od paru dni kwarantannuje, tzn pracuje z domu. W chuk roboty, 10-12 h dziennie bite, dzis zrobilem polaczenie telekonferencyjne - 8h z seulem i szanghajem razem. Szczura w lodowce juz nie ma. Jesli jakas niewiasta chce sie kwarantannowac razem to zparaszam do siebie - battery park city na dole manhattanu. Tylko takie co gotowac umieja. Bo ja na jajecznicy i kanapkach z serem zoltym i pomidorem dluzej nie pojade. Zamawiane ? max 1 raz w tyg...bo syf.... wiem - brzmi jak matrymonialne.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 48 minutes ago, cee said: (...)stały ośrodek życiowy w PL = możliwość wjazdu, ale po 14 dniach kwarantanny Kwarantanna domowa? Czy w jakiś specjalistycznych ośrodkach? A jak domowa to czy wszyscy domownicy z automatu są na kwarantannie, czy tylko jeden siedzi w domu a reszta się z nim spotyka ale poza dom ze spokojem wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi