Sebol83 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Covid moze byc piekna wymowks PDT Bedzie teraz unikal VPJB i debat ze wzgledu na to Sprytne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 24 minutes ago, Halyna said: Fakt : Amerykańska para prezydencka została przetestowana na obecność wirusa Covid-19 po tym jak jedna z jego doradców (doradczyń?) poinformowała Biały Dom o wykryciu u niej przedmiotowego wirusa. Prezentowana przez Ciebie merytoryka wypowiedzi wpisuje się w kolejną falę Fake Newsów przemycanych w ten czy inny sposób w przekazach mediów/środowisk wspierających opozycję A mnie by to wcale nie zdziwiło - biorąc pod uwagę skłonności PDT do konfabulacji (mówiąc delikatnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 1 hour ago, Zuza007 said: A mnie by to wcale nie zdziwiło - biorąc pod uwagę skłonności PDT do konfabulacji (mówiąc delikatnie ). Jak to mówią, każdy ma swoją ulubioną teorię spiskową. Jak w UK paru zaczęło chorować w rządzie, na czele z samym Borysem, to słyszałem, ze pandemia to spisek Chińczyków i liberałów aby wykończyć tych walczących o ocalenie zachodniej cywilizacji... A teraz Trump... Hmmm... przypadek? A poważnie, dla kampanii to musi być katastrofa. Wirusa zepchnąć na drugi czy trzeci plan się już teraz w żaden sposób nie da... Odpadają wiece, zdecydowanie najmocniejsza strona Trumpa gdzie czuje się jak ryba w wodzie, obraz ,macho” pada w gruzy, no i oczywiście to kolejna wtopa administracji pokazująca jej niekompetencje - albo Trumpa który był nieostrożny, albo tych niżej którzy czegoś nie dopilnowali. Wiek i otyłość mu nie pomagają, i zobaczymy jak choroba się potoczy, ale chyba śmiało można założyć, ze będzie to nawet w najlepszym przypadku trwało długie tygodnie. Zatem to wiele zmienia, choć jeszcze niewiadomo dokładnie jak... Myśle, ze konstytucjonaliści rzucili się dziś do książek... No i parę osób przypomniało sobie, ze... gdzieś lecz niewiadomo gdzie... dalej istnieje Mike Pence. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Chyba, ze tak naprawde wirusa nie ma, tylko mowi, ze ma tylko po to zeby za kilka tygodni powiedziec, ze wirus to pikus i wyleczyl sie hydroksychlorochina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz007 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Chyba, ze tak naprawde wirusa nie ma, tylko mowi, ze ma tylko po to zeby za kilka tygodni powiedziec, ze wirus to pikus i wyleczyl sie hydroksychlorochina Być może bierze przykład z naszego Szumowskiego Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 11 minutes ago, rzecze1 said: gdzieś lecz niewiadomo gdzie... dalej istnieje Mike Pence. A on nie jest także na kwarantannie? Panowie chyba mają za sobą regularny kontakt? Ale to tylko moje przypuszczenia, bo nie sledzę tak bardzo co się dzieje z MP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 6 minut temu, ilon napisał: wirus to pikus i wyleczyl sie hydroksychlorochina Albo Chloroxem czy innym Lysolem.... pozostaje życzyć zdrowia pajacoei i niech już idzie na emeryturę gdy wyzdrowieje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 2 minuty temu, Zuza007 napisał: nie sledzę tak bardzo co się dzieje z MP. Czy ktoś w ogóle śledzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 (edytowane) 38 minut temu, lukasz007 napisał: Być może bierze przykład z naszego Szumowskiego Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Podobno Szumowski od razu przepisał na żonę Edytowane 2 Października 2020 przez mola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2020 6 minutes ago, mola said: Podobno Szumowski od razu przepisał na żonę Słyszałem taki dowcip - Jakie państwo najlepiej wyszło na pandemii? Państwo Szumowcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi