Roelka v.2 Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 5 minutes ago, Xarthisius said: Raczej bylo latwe do przewidzenia co powie... Lol. Trump bedzie na 100% kandydował w nastepnych wyborach *. Do tego czasu będzie plul jadem na Bidena i krytykował wszystkie jego decyzje. * chyba ze go wrzuca do wiezienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 26 minutes ago, Roelka v.2 said: Trump bedzie na 100% kandydował w nastepnych wyborach *. Do tego czasu będzie plul jadem na Bidena i krytykował wszystkie jego decyzje. Z więzienia się ciężko pluje i prowadzi kampanię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 No nareszcie koniec. 4-5 dni? Jak to powiedział dziś mój znajomy Szkot, Who would have thought that 2 guys in their 70’s could maintain an election so long! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Aż ciekawa jestem jego obrażonej miny, jak będzie opuszczał w styczniu White House . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 1 hour ago, haneczka019 said: Aż ciekawa jestem jego obrażonej miny, jak będzie opuszczał w styczniu White House . Pewnie to będzie coś w tym stylu: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 1 godzinę temu, RobertNYc napisał: Pewnie to będzie coś w tym stylu: Zabawne, ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Jakbym miał zgadywać to na inauguracji się nie pojawi. Mark my words. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whysoserious3 Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 @kzielu albo przyjdzie i zrobi tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Zgadzam się - nie pojawi się. Co więcej spodziewam się obstrukcji procesu transition. Nie zdzwie się jak biura w WH będą zdewastowane. Ostatnio co prawda dewastowali demokraci w 2000 roku wyrywając klawisz "W" z każdej klawiatury w białym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 1 hour ago, mcpear said: dewastowali demokraci w 2000 roku wyrywając klawisz "W" z każdej klawiatury w białym domu. No nie wiem czy ja bym nazywala "dewastowanie" wyrywajac klawisze z komputerow ktore i tak beda wyrzucone... Bardziej haniebnie zachowali sie Clintonowie, probujac zabrac kosztowne rzeczy z Bialego Domu ktore legalnie nalezaly do kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi