Xarthisius Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2019 Oficjalne dane za Listopad 2019: Country Reg DV1 DV2 DV3 Total Poland EU 5 3 2 10 Lacznie 11 wiz (6 wylosowanych) w DV2020
mvgda Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2019 Dnia 12.12.2019 o 14:21, Xarthisius napisał: Z ambasady w WRW zaproszenia wysylaja zazwyczaj miedzy 16, a 19 danego miesiaca (pare dni po wyjsciu biuletynu). Sam proces zaklepywania wywiadow KCC przeprowadza na poczatku danego miesiaca. Jezeli Twoje dokumenty byly zatwierdzone dopiero w listopadzie, to po prostu nie zdazylas na grudzien. Poczekaj tydzien. dziś przyszło zaproszenie, termin na początek lutego
cclaudia Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2019 3 godziny temu, mvgda napisał: dziś przyszło zaproszenie, termin na początek lutego Jaki numer? My tez jestesmy na luty
mvgda Napisano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2019 17 godzin temu, cclaudia napisał: Jaki numer? My tez jestesmy na luty ja jestem 81xx, zwlekałam z domumentami, tak to byłabym już gotowa na grudzien
mvgda Napisano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2020 Czy orientuje sie ktoś ile trwa rozmowa w ambasadzie? Wizytę mam na w godzinę 8:30 i zastanawiam się ile może to potrwać żeby wiedzieć na jaką godzinę mniej wiecej zarezerwować bilet powrotny.
andyopole Napisano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2020 Pewnie ktos z tych, ktorzy te droge przechodzili wkrotce sie odezwie. Z tego co pamietam z wpisow sama rozmowa trwa krotko. Dluzej wszystkie procedury. Jesli mnie pamiec nie myli to ok. 2,5 godziny calosc.
MeganMarkle Napisano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2020 On 1/6/2020 at 10:02 AM, mvgda said: Czy orientuje sie ktoś ile trwa rozmowa w ambasadzie? Wizytę mam na w godzinę 8:30 i zastanawiam się ile może to potrwać żeby wiedzieć na jaką godzinę mniej wiecej zarezerwować bilet powrotny. Co najmniej 2-3h a na twoim miejscu to bym wzięła baaaardzo duży zapas godzin bo nigdy nic nie wiadomo
Markoni Napisano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2020 Hej wszystkim, Wylosowaliśmy zielone karty - żona siedzi jeszcze w PL a ja juz w USA. Czy będę mógł odebrac jej karte, czy potrzebny jest jej podpis? Z tego co czytałem to po prostu USPS wrzuca kopertę do skrzynki...ale chcę się upewnic
mcpear Napisano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2020 Wrzucą kopertę. Ale jak żona jeszcze nie wleciała do USA to na razie ma tylko wizę imigracyjną (a nie zieloną kartę), która po wlocie wygeneruje dopiero zieloną kartę. Chyba, że żona wleciała i wróciła do Polski. Musi ona przekroczyć granicę aby wyrobienie zielonej karty się aktywowało.
sly6 Napisano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2020 2 godziny temu, Markoni napisał: Hej wszystkim, Wylosowaliśmy zielone karty - żona siedzi jeszcze w PL a ja juz w USA. Czy będę mógł odebrac jej karte, czy potrzebny jest jej podpis? Z tego co czytałem to po prostu USPS wrzuca kopertę do skrzynki...ale chcę się upewnic Jak pisze mcpear, tak też będzie z numerem ssn, nikt nie wydrukuje karty jeśli nie wyleciało się na teren Stanów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.