rzecze1 Napisano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2020 31 minut temu, ilon napisał: Kto ogladal Tiger Kinga? Nie, ale wyskoczyl mi ostatnio w "rekomendacjach". A ze od niedzieli zaczynam 2.5 tygodniowy urlop, ktory oczywiscie spedzam w living roomie... tak dopisuje go do listy!
ilon Napisano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2020 2 minuty temu, rzecze1 napisał: Nie, ale wyskoczyl mi ostatnio w "rekomendacjach". A ze od niedzieli zaczynam 2.5 tygodniowy urlop, ktory oczywiscie spedzam w living roomie... tak dopisuje go do listy! Please do! Ja obejrzalam przez weekend, normalnie tak sie usmialam, ze daj spokoj. Zreszta wszystkie memy w internetach to tylko z Tiger Kinga wiec trzeba bylo
katlia Napisano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2020 13 minut temu, ilon napisał: normalnie tak sie usmialam, ze daj spokoj Potwierdzam ze sie smialam... ale z niedowierzeniem. Is this for f***ing real ???
Joanna30 Napisano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2020 A 4. sezon La Casa De Papel ktoś już obejrzał?
kzielu Napisano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Joanna30 napisał: A 4. sezon La Casa De Papel ktoś już obejrzał? Ja jestem na 4 odcinku pierwszego sezonu od jakiś 5 miesięcy u nas to Money Heist, podobne tłumaczenie tytułu jak Dirty Dancing...
Joanna30 Napisano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2020 4 godziny temu, kzielu napisał: Ja jestem na 4 odcinku pierwszego sezonu od jakiś 5 miesięcy u nas to Money Heist, podobne tłumaczenie tytułu jak Dirty Dancing... To jak zatrzymałeś się na 4. odcinku pierwszego sezonu, to raczej Cię nie kupili A co do tłumaczenia tytułu, to nie będę się wypowiadać
kzielu Napisano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2020 Najlepszy serial jaki ostatnio ogladalem to "Sex Education". Nie dla kazdego (znajoma ktorej polecilem po 15 minutach sie spytala czy zartowalem) ale moim zdaniem byl genialny.
rzecze1 Napisano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2020 10 minut temu, kzielu napisał: Najlepszy serial jaki ostatnio ogladalem to "Sex Education". Nie dla kazdego (znajoma ktorej polecilem po 15 minutach sie spytala czy zartowalem) ale moim zdaniem byl genialny. Tez widzialem, oba sezony. Dobry, choc nie dla wszystkich. A ja dzis Wam polece nie serial, ale vloga. Jestesmy na forum na ktorym jest sporo imigrantow, jak i ludzi ktorzy omawiaja i dziela sie roznymi doswiadczeniami turystycznymi. Wszystko to jest jednak jednokierunkowe: Polska ---》Zachod... obracamy sie w tym obszarze, reszta jakby nie istnieje. ...i korzystajac z wolnego czasu wpadlem na relacje ktora niezle mi wykrecila perspektywe - relacje ze swiata w ktorym to Polska jest celem turystycznym i imigracyjnym... Blog jest dobrze zrobiony, gosciu ma humor i talent, i niesamowicie dobrze mowi po polsku, jakby mieszkal w kraju ktory istnieje, bylby juz popularny. Anyway, podroz z Naddniestrza przez Lwow na tydzien do Polski. Enjoy :
andyopole Napisano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2020 Oglądam Romana od dawna. Rzadko spotykany entuzjasta Polski.
kzielu Napisano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2020 Ja zaczalem "Outlander" (serial wyprodukowany przez Starz, 3 sezony sa na Netflixie). Jest szansa ze nie skonczy sie na 2 odcinkach ktore obejrzalem.... (Szkocja, 18 wiek)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.