andyopole Napisano 5 Listopada 2019 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Dnia 03.11.2019 o 08:34, ilon napisał: Do mnie nikt nie przyszedl - ale do mojego budynku ciezko sie dostac jak sie jest rezydentem i sie klucza zapomni, a zbyt wielu dzieci nie mamy - naliczylam moze z 5 max. Snieg brzmi strasznie - ja poki co rozkoszuje sie jesienna pogoda. Przez weekend niestety przyszlo mi pracowac, ale mam psy ze soba wiec jakos leci No coz, nie kazdego stac na zamieszkanie w strzezonej mansion... Moj backyard nawet ogrodzony nie jest... Coz Ty poczniesz z taka kasa za tyle overtimow? Cytuj
ilon Napisano 6 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2019 23 godziny temu, andyopole napisał: No coz, nie kazdego stac na zamieszkanie w strzezonej mansion... Moj backyard nawet ogrodzony nie jest... Coz Ty poczniesz z taka kasa za tyle overtimow? LOL, racja. Niestety mieszkania w Metro DC Area do najtanszych nie naleza, no ale coz Do Polski lece, kasa z overtimow juz poszla, reszta pojdzie na boarding dla psow na 2 tygodnie 1 Cytuj
Jackie Napisano 8 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2019 Wróciliśmy właśnie z lotniska, już po wakacjach, ech... ale super było, jak znajdę chwilkę to napiszę więcej Cytuj
andyopole Napisano 8 Listopada 2019 Autor Zgłoś Napisano 8 Listopada 2019 Juzzz? Jakos tak szybko! Cytuj
ana12 Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2019 mamy tu kogoś po studiach z managment information system albo accounting albo finance? Nie wiem co robić w życiu, do marca muszę określić kierunek a czytanie o stanowiskach pracy i ogladanie filmikow na yt niewiele mi pomaga xd #zachciało_się_studiowania Cytuj
ilya_ Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2019 8 godzin temu, ana12 napisał: mamy tu kogoś po studiach z managment information system albo accounting albo finance? Nie wiem co robić w życiu, do marca muszę określić kierunek a czytanie o stanowiskach pracy i ogladanie filmikow na yt niewiele mi pomaga xd #zachciało_się_studiowania 1. zacznij robic cos co Cie interesuje 2.badz tym dobra 3 badz super dobra w 1 rzeczy [kto jest od wszystkiego to jest do niczego] 4 naucz sie zaprezentowac siebie 5 zarabiaj pieniadze NIE kieruj sie ogladajac filmy na youtube. jezeli ktos nie ma zadnej szkoly, a umie cos robic bardzo dobrze i umie sie odnalezc na rynku pracy, na 200 % zarobi pieniadze i bedzie zadowolony z zycia. 3 Cytuj
MeganMarkle Napisano 11 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2019 O rety, tak czytam o tych śniegach i deszczach i myśle sobie, że ja się nigdy z CA nie wyprowadzam! U nas nadal 25’C i słońce, tyle tylko że w nocy się mocno schładza... ale kurtki jeszcze nie założyłam. Nie mam zreszta jak bo nadal jestem grubasem po ciąży i w nic się nie zapinam @ilon jak rozważasz West coast to wpadnij kiedyś do nas w odwiedziny do Baya my Cię potem w San Diego odwiedzimy (bo nie wyobrażam sobie żebyś się zdecydowała na te moczary na północy albo piekarnik w Arizonie ) Cytuj
andyopole Napisano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) 12 minut temu, MeganMarkle napisał: @ilon jak rozważasz West coast to wpadnij kiedyś do nas w odwiedziny do Baya my Cię potem w San Diego odwiedzimy (bo nie wyobrażam sobie żebyś się zdecydowała na te moczary na północy albo piekarnik w Arizonie ) Widziałaś raz z okien samolotu mokradla wokol Seattle i "sie wymandrzasz". Przyjedź kiedyś do pięknej doliny pomiędzy dwoma pasmami gór w Oregon, gdzie mieszkam. Tu jest pięknie! Od czerwca było może kilka policzalnych opadów deszczu. Ja na @ilon czekam już że trzy lata i nic. Wybiera się jak sójka za morze. Edytowane 11 Listopada 2019 przez andyopole Cytuj
andyopole Napisano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) Obiecalem kiedys podzielic sie wrazeniami z mojego pierwszego lotu A350 (sierpniowego). Troche mi sie zapomnialo a dzis przypadkiem natrafilem na filmik z tego wlasnie samolotu. Generalnie wrazenia pozytywne: - sporo miejsca na nogi, a krasnalem nie jestem; - obszerne lazienki; - cicho, prawie jak w A380; - jak widac kamery na zewnatrz z kazdej strony. Akurat zrobilem filmik z tej zainstalowanej "pod brzuchem" podczas ladowania w Monachium. Niezapomniane wrazenia akustyczne gdy ok. 22 sekundy piloci wlaczyli "rewersy" (trzeba sie wsluchac). Co do powietrza w kabinie nie wypowiem sie bo za malo latam zeby zauwazyc roznice w wilgotnosci czy cisnieniu wewnatrz w pierwszym locie. 20190828_062321.mp4 Edytowane 11 Listopada 2019 przez andyopole Cytuj
katlia Napisano 13 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2019 No coz wakacje sie skonczyly (dwa przepiekne tygodnie we Wloszech)... i powrot do codziennosci... i mase prania 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi