andyopole Napisano 10 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 10 minut temu, Zuza007 napisał: Ja takie sprawy (rozliczenie z sąsiadką) załatwiam BLIKiem (w Polsce). Wysyłam kasę na jaj nr telefonu - myk i już ma . Juz widze Jak moja sasiadka otwiera szeroko oczy chociaz pomimo przedemerytalnego wieku sprawnie posluguje sie komputerem i smartphonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 12 minutes ago, Zuza007 said: Ja takie sprawy (rozliczenie z sąsiadką) załatwiam BLIKiem (w Polsce). Wysyłam kasę na jaj nr telefonu - myk i już ma . No wlasnie Andy, musisz sobie venmo zalozyc, albo jak masz BOA to Zelle, klikniesz kilka razy i juz sasiadka ma kasiure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 12 minut temu, ilon napisał: No wlasnie Andy, musisz sobie venmo zalozyc, albo jak masz BOA to Zelle, klikniesz kilka razy i juz sasiadka ma kasiure Wyobrazasz sobie jak dlugo rosnie drzewo? Przez najblizszych kilkadziesiat lat nie zanosi sie na podobna transkacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 47 minutes ago, Zuza007 said: Ja takie sprawy (rozliczenie z sąsiadką) załatwiam BLIKiem (w Polsce). Wysyłam kasę na jaj nr telefonu - myk i już ma . Tu wszyscy używają IPhone - robisz to samo przez Apple Pay i wysłaniem kasy przez text message Przynajmniej ja tak robie z moimi dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 My uzywamy cashapp albo paypala. Nie nadazam nad sciaganiem coraz nowszych aplikacji wiec poprzestalam na tych dwoch Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 My z kolei Zelle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 1 minutę temu, Jackie napisał: My z kolei Zelle. Widze ze tez BoA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 14 minutes ago, andyopole said: Widze ze tez BoA. Chase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 4 hours ago, mcpear said: Tu wszyscy używają IPhone - robisz to samo przez Apple Pay i wysłaniem kasy przez text message Przynajmniej ja tak robie z moimi dziećmi W PL ta usługa nie jest aktywna (chyba). Nawet na ApplePay (takie do płacenia w sklepie w terminalu) musieliśmy trochę poczekać - ale to była raczej kwestia naszych banków (mój był jednym z pierwszych w PL ). Co ciekawsze, Citibank był jednym z ostatnich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 10 godzin temu, Zuza007 napisał: W PL ta usługa nie jest aktywna (chyba). Nawet na ApplePay (takie do płacenia w sklepie w terminalu) musieliśmy trochę poczekać - ale to była raczej kwestia naszych banków (mój był jednym z pierwszych w PL ). Co ciekawsze, Citibank był jednym z ostatnich . To prawda, Citi Bank chyba dopiero w tym roku umożliwił korzystanie z ApplePay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi