Patipitts Napisano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Biedny Andy! Zdrowia!Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Godzinę temu, Patipitts napisał: Biedny Andy! Zdrowia! Sent from my iPhone using Tapatalk E tam, 6 ml morfine strzał akurat. Tylko jakieś miśki kudlate mi się pokazywały przez pierwsze 15 minut. Potem uciekły, razem z bólem pleców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Andy. Zdrowia. A propos. Dzisiaj pojechałem do Costco po choinkę. Skończyły się w sobotę rano W Lowe's udało mi się jeszcze nabyć na mocno przetrzebionym placyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 3 godziny temu, andyopole napisał: E tam, 6 ml morfine strzał akurat. Tylko jakieś miśki kudlate mi się pokazywały przez pierwsze 15 minut. Potem uciekły, razem z bólem pleców. Andy Ty to masz zdrowie tak chorować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Zdrowka Andy!!! A lozko wyglada na takie same jakie mialam na porodowce. Myslalam, ze wygodniej mi bedzie polozyc sie na ziemi, bo plecy tez strasznie bolaly. Nawet maz po 5 minutach uciekal na kanape obok. Trzymaj sie i szybkiego powrotu do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Kciuki trzymam, Andy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Andy, na haju, koniec świata ! A tak poważnie, to zdrówka, wracaj szybko do formy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 20 hours ago, andyopole said: Nic takiego. Hernia. Ale się kiszki splataly i powstał problem. Pewnie przez tego niebieskiego torta Wracaj do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 17 hours ago, mcpear said: A propos. Dzisiaj pojechałem do Costco po choinkę. Skończyły się w sobotę rano W Lowe's udało mi się jeszcze nabyć na mocno przetrzebionym placyku. Nawet nie strasz, my jeszcze nie kupiliśmy i teraz trzęsę portkami że trzeba będzie palmę udekorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol83 Napisano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 (edytowane) @Jackie jak udekorujesz Palmę - obowiązkowo wstaw zdjęcie : ) To będzie zwięczenie tego dziwnego roku A tak z innej beczki, czytając Wasze posty, dochodzę do wniosku że w USA, jak choinki nie kupisz od razu po Halloween , to potem już ich nie ma? TO nie może być przecież prawda.... U mnie, w woj Łódzkim, jeszcze nie widziałem nawet choinek na sprzedaż... , pewno od przyszłego tygodnia coś się zacznie... Andy, wracaj do zdrowia : ) Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Sebol83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi