mcpear Napisano 2 Marca 2020 Zgłoś Napisano 2 Marca 2020 1 hour ago, Patipitts said: No i “wykrakalam”. Kto sie zastanawia niech kupuje poki sa- bilety Boston-wwa od 277$ w obie strony haczyk- przesiadka w Rzymie, ale tylko jedna termin- wrzesien Sent from my iPhone using Tapatalk Powoli "przesiadka w Rzymie" zaczyna brzmieć jak "przesiadka w Wuhan" Cytuj
rzecze1 Napisano 2 Marca 2020 Zgłoś Napisano 2 Marca 2020 22 minuty temu, mcpear napisał: Powoli "przesiadka w Rzymie" zaczyna brzmieć jak "przesiadka w Wuhan" Wrzesien daleko... zanim jesien przyjdzie Wuhan moze bedziemy mieli wszedzie... wszystko bedzie jedno gdzie sie przesiadac. Za taka cene bym bookowal. Cytuj
katlia Napisano 2 Marca 2020 Zgłoś Napisano 2 Marca 2020 38 minut temu, mcpear napisał: Powoli "przesiadka w Rzymie" zaczyna brzmieć jak "przesiadka w Wuhan" Wlochy znacznie lepiej testuja niz USA... Rzym bedzie bezpieczniejszym miejscem niz jakiekolwiek amerykanskie lotnisko... Cytuj
agatenka Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Napisano 3 Marca 2020 9 godzin temu, Patipitts napisał: No i “wykrakalam”. Kto sie zastanawia niech kupuje poki sa- bilety Boston-wwa od 277$ w obie strony haczyk- przesiadka w Rzymie, ale tylko jedna termin- wrzesien Sent from my iPhone using Tapatalk Kurde, chyba sie spóźniłam..bo widze tylko po $900. Mozesz sie podzielic gdzie taki deal znalazlas ? ' Cytuj
Patipitts Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Napisano 3 Marca 2020 Kurde, chyba sie spóźniłam..bo widze tylko po $900. Mozesz sie podzielic gdzie taki deal znalazlas ? ' Na skyscanner, jeszcze sa jeszcze nawet taniej pare groszy niz wczorajSent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj
mola Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Napisano 3 Marca 2020 Serial "studentka z Włoch" odcinek kolejny. Jak już wiza została wbita w paszport, to włoski uniwersytet zaczął się zastanawiać, czy nie cofnąć zgody na podróż. Jak w końcu podjął decyzję, że ok, studentkę puszczą, to poszło zarządzenie ze strony mojego uniwerku, że zawieszają wszystkie programy międzynarodowe. I to chyba jest koniec. Cytuj
katlia Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Napisano 3 Marca 2020 ^^^ Oj. Przykro. It wasn't meant to be... Cytuj
Jackie Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Napisano 3 Marca 2020 Godzinę temu, mola napisał: Serial "studentka z Włoch" odcinek kolejny. Jak już wiza została wbita w paszport, to włoski uniwersytet zaczął się zastanawiać, czy nie cofnąć zgody na podróż. Jak w końcu podjął decyzję, że ok, studentkę puszczą, to poszło zarządzenie ze strony mojego uniwerku, że zawieszają wszystkie programy międzynarodowe. I to chyba jest koniec. Biedula, szkoda mi jej. Mogę sobie tylko wyobrazić jak bardzo jest rozczarowana 21 godzin temu, katlia napisał: Scaffold? Znaczy się bierzesz ze sobą własne prywatne rusztowanie na budowę? Choć z drugiej strony nic mnie już nie zdziwi. 21 godzin temu, andyopole napisał: To co Ty robisz w stanach jesli nie wiesz? Ale za to wiem co to tajlo Cytuj
Joanna30 Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Napisano 3 Marca 2020 Godzinę temu, mola napisał: Serial "studentka z Włoch" odcinek kolejny. Jak już wiza została wbita w paszport, to włoski uniwersytet zaczął się zastanawiać, czy nie cofnąć zgody na podróż. Jak w końcu podjął decyzję, że ok, studentkę puszczą, to poszło zarządzenie ze strony mojego uniwerku, że zawieszają wszystkie programy międzynarodowe. I to chyba jest koniec. Szkoda Cytuj
haneczka019 Napisano 3 Marca 2020 Zgłoś Napisano 3 Marca 2020 2 godziny temu, mola napisał: Serial "studentka z Włoch" odcinek kolejny. Jak już wiza została wbita w paszport, to włoski uniwersytet zaczął się zastanawiać, czy nie cofnąć zgody na podróż. Jak w końcu podjął decyzję, że ok, studentkę puszczą, to poszło zarządzenie ze strony mojego uniwerku, że zawieszają wszystkie programy międzynarodowe. I to chyba jest koniec. Strasznie jej współczuję. Nie chciałabym być na jej miejscu w tej chwili. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi