Skocz do zawartości
  • Ostatnie posty na Forum:

• Ci co sa w administracji to kombinacja ludzi ktorych jedynym celem jest zbicie kasy - albo panstwowej albo zarabiajac na insider trading ktory zdarza sie praktycznie kazdego tygodnia i kompletnych idiotow w postaci Kasha czy Noem ktorzy maja obsesje na punkcie wlasnego wizerunku a ktorym z jakiegos powodu powierzono agencje odpowiadajace bezposrednio za bezpieczenstwo kraju (jedynym wytlumaczalnym jest doslownie trollowanie spoleczenstwa). Senatorowie i kongresmeni interesuja sie tylko wlasnymi posadami.  Prezydent doslownie mowi rzeczy przeczace sobie jedna po drugiej i nikogo kto moglby go ze stanowiska usunac jakos to nie martwi a panstwo generalnie w tej chwili nie dziala (co widac po wczorajszym wypadku na LGA i tym co sie dzieje na lotniskach - w ATL stoi sie pod 4h w kolejce do TSA). 
    • No coz, kiedys pisalam ze to straszny, niebezpieczny czlowiek i bylam traktowana jako histeryczke/komunistke itp - czasami na tym forum, lol. A teraz wzruszam ramionami. Amerykanie pokazali swoja inteligencje/moralnosc glosujac na niego DWA RAZY. Uwazam ze spoleczenstwo zasluzylo nie tylko na to jak świat widzi Ameryke... ale w ogole na katastrofalny upad politycznie/gospodarczo. You live by trump you die by trump.  
    • Niezly zart  Ale poważnie mówiąc, to nie wiem czy ktoś rozumie co się tu dzieje. I nie mówię o forum. Mówię o świecie. Który nie rozumie co Ameryka robi. "Małpa z pistoletem". Tak USA widzą.  Chińczycy, czy niestety nawet Rosjanie których osobiście nie znoszę, to w porównaniu do obecnej amerykańskiej administracji poważni gracze. Jak nisko USA upadło. WTAF. 
    • Musiałbym sprawdzić jaki to był dzień, ale mam wrażenie ze Bondi odwalająca dramatyczna role z telenoweli argentyńskiej przed komisją sejmowa to nie był nawet najbardziej surrealistyczny epizod tego dnia rodem z Białego Domu.
    • "But dow is above 50,000 points" zestarzalo sie bardzo szybko i bardzo zle... (a ta akcja z Bondi uzywajacej tej odpowiedzi to w ogole jest jakis kompletny inny wymiar w ktorym teraz zyjemy)
    • A ja dostaje niestrawności z powodu upadku dolara. Chciałem kupić w Polsce dom i stać mnie na coraz gorszy.
    • Dobrze, bardzo dobrze nawet. Tylko dostaje nudności jak patrzę na dzienne wahania mojego konta emerytalnego po każdym nocnym poście robionym z kibla przez jakąś drugoplanową gwiazdę telewizyjną co tymczasowo ma dostęp do teczki z kodami nuklearnymi.
  • Dodaj nową pozycję...